Sis och tjaa vad ska man kalla honom..

Kommer hem imon!! Yey! Lite avs på att hon varit på en Barca match innan mig och dessutom en lyckad mat med mycket mål. De satt dessutom nära planen!! Rad 10, chillponani! Men de två shmelly fatsorna kommer hem imon och det bästa av allt jag ska hämta dom huhu! eller nej det ä ju såklart inte det bästa va dum jag är.. Det bästa är ju att se vad dom köpt till mig, hahah nej såklart inte! Det bästa är att de kommer hem!






PEEEACE!

Barnprogram + Let's Dance?

Aa faktist.. Jag gillar Let's Dance detta år. Varför? Jo, för min favorit kille är (var) med MOJJE. Älsklings programmet när man var liten Nicke & Mojje! Inget slog dem. Mojje fick tyvärr någon kärlsjukdom men har opererats och är på bättringsvägen, thank God! Och vem passar in bättre att ta hans plats än såklart hans bästis Nicke, YEAH! Han är faktist mums på något sätt, och att se honom dansa. Fröjd!
    Detta är inte de två ända barnprogramledarna som jag kollat på som liten. Precis! Det är såklart Morgan jag talar om. Alla i min ålder som verkligen hade någon humor kollade på Lasse & Morgan i sopköping och även i en av julkalendrarna, lucköppnare för Mysteriet på Greveholm (Bästa julkalendern!!!). Super! Vi gillar't.
    Ska dock inte uttala mig nått om BlondinBella.. men däremot av den äkta varan Laila Bagge, hon är blond har sillisar. Men till skillnad från alla andra har hon nåt därinne och det är nått stor, yes people!







Känner en sorts trygghet till er grabbar haha! Såndär Barnens-favorit-och-hjälte-trygghet!




PEACE!

Skor skor skor..

Jag kan då hitta nya skor varje ny vecka när jag jobbar i affären, men när det gäller min kärlek (fotbollen).. Hittar jag något då? NEJ! har inga inomhus skor tills imon så pappa o jag drog längst västkusten för att hitta några. Blev Stadium XXL först, hitta några där. Dom ena klämde där dom andra var stora, dom andra var små, och dom var FULA! Yes sån här jag med fotbolls- och idrottskor. KAOS. Efter XXL blev det Freeport, jag o pappa två levande GPS:er hamna i Varberg. Strongt! Väl framme, traska jag nöjt in i Nike affären, wuuunderfull! Såg min älskade Mercurial som har utgått, silvriga med svart dessutom, något nytt. Frågar glatt efter min storlek - jadu om du har 44 eller större så finns det. JAG KOKADE! Blev så arg som efter en match vi just förlorat så ilskan blir tårar. Fick säga farväl till skorna inget mer med det. Hittade några som nästan blev nya favoriter Nike first touch, hittade dock ingen bild. Men det var en vit damsko. Mumma!
   Dags att slagga upp 11 imon, shit pommes frites. Förrästen är BurgerKings pommes, godast!
Jag blir förvirrad av alla fotbollskol, varför kan inte nån bara ge mig dom allra första NIKE MERCURIAL VAPOR? Inte den andra tredje fjärde eller femte, den FÖRSTA. Orginalet! Hur svårt? Ett världsproblem.. Okej nummer tre går också bra, samma modell bara andra färger, varför ska dom krångla?



YEEEEAAHH!!





PEACE!

Lite så Zlätän eller nått..

Ytterby cup har ägt rum. En inomhus cup för juniorer o damer. Fick dock inte vara med från början för jag inte tränat, löjligaste jag hört! Jag var ju inte den ända.. Sen efter att juniorerna hade spelat klart o fått veta att det gått vidare då frågar min kära tränare mig om jag vill vara med. Tror du jag svara nej det vill jag verkligen inte eller? Knappast, har saknat fotbollen som faaaaaaaaaan. Så då spelar det ingen roll om jag är äldst i laget o spelar med dom yngre, jag får lira boll. Har inte levt på de senaste 2 månaderna. Har legat i koma för att jag inte fått röra en boll. Nej så ska man inte säga, förlåt! Nån kanske ligger i koma, dumt.. Verkligen sorry!
   Så imon är det slutspel iaf, första matchen halv 2 då. Som vanligt nummer 21 på ryggen, inte så ball? Aja whatever kan la lysa lite ändå?
  Seee ya tomorrow med lite uppppdadadateriiingar.. Cao!





PEACE!

2009 ?

Yes då var det 2009, hopp? Vad betyder detta? träna mer, plugga mer.. andra idiotiska löften? Fuck no.. Ska inte ha några löften förutom att verkligen satsa på fotbollen o mig själv iår.. som alla andra år. Är ju lycklig jag är ju det, så varför ha andra löften?
   Min nyår började super med tjejerna hemma hos Gisela, dom där är ju bäst! Sen så blev det lokalfest ute i Hålta. Skulle blivit en grym nyår med dom närmaste! Men icke.. vad som hände tänker jag dock inte rabbla upp här. Så personliga ska vi icke vara här faaaaktist.
   Men Gott Nytt år på er då då då o hoppas att ni INTE kommer klara av att hålla er löften. Och ni som klarar det, då förtjänarn ni en riktig stor eloge!




PEEEACE!

RSS 2.0