Jobbig dag

Idag har det vart en jobbig dag med många händelser. Inget jag vill ta upp här, tyvärr.. finns personer som skulle uppskatta det lite mindre! I stort sett har hela din dag gått ut på att plugga och packa och ha tråkigt. Pojkvännen ligger inne i mitt rum i min säng nu. Jag behövde fixa med låtar inför morgondagens resa till Danmark. Är faktist inte så sugen på att åka.. vad har hänt?! Jag som var den som alltid såg fram emot det mest. Fotbollen var min kärlek, och nu?
   Imorgon blir det att packa allt, har börjat smått idag. Vet ej om jag ska resa i jeans eller mjukis. Det löser sig. Måste plugga imon med. Inte bra att pojkvännen sover här ändå. Kommer blir tråkigt för honom. Men träffar ju inte honom förens måndag igen. Dags att kolla till pojken nu.

Syster och Jag2 Min syster är bäst, slå det!



Peace!


Dagen efter

Snögubben mår inte så bra. Han håller på att avlida efter det brutala knivhugget igår. Tre stycken ungdommar hålls misstänka. En 18år en 17år och en 15år. En Bosnie, en Kurd och en Svensk. Detta anser jag som väldigt brutalt och hoppas att de skyldiga låses bakom galler. Bilder från mordplatsen kommer längre ner.
    Back to reality! Idag vaknade man väldigt tidigt, My skickade sms och frågade om jag hade ringt henne inatt? Svar nej. Jag fick även samtal från Dario kl3 inatt, sånt gillar vi din lille skit unge! inne i stan köpte jag present till lillasyrran som fyller år 11april. Vi shoppade även loss på 'Yves Rocher', love it! Köpte två duschcréme med kakao böner, en mascara, en present till sis, två läppbalsam. Så fick jag en gratis duschgele, fick välja vilken jag ville mellan: Vanilj, Hallon, Björnbär, Ros. Säkert några fler. men jag föll för hallon. Luktar som hallonsoda, underbart! Tänk att duscha med den, snacka om sommarlängtan! Så blev det BK (BurgerKing för er som inte visste) såklart, underbart gott. McDonald's är bluff jämfört med BK, i'm lovin it! HAHA.
    Imon ska man förhoppningsvis träffa Rijad, underbart! Världens bästa Rijad. Först så ska man tillbringa tid med lil sis efter operationen. Det kommer gå bra. Måste köpa blomma med. Sen ska älsklingen sova här för på torsdag åker jag på träningsläger med foppollen. Skoj!
    Dags att sova, eller först städa rummet. Mitt i natten. Sån är jag. Städar alltid på nätterna. Kan inte sova bra annars. Tror att kläderna på golvet bildra människor.


image23 



Peace!

Snögubbe

Fick ett litet ryck förut, jag ville göra en snögubbe. Och när jag vill göra något så gör jag det. Blev väldigt fin! Sen kom några terrorister vid namn Vicky Kauan och Armin och mörda den. De satte en kniv mellan ögonen på den. Haha! Här kommer resultatet, blev ca 165cm hög, minst 10cm längre än mig. Insåg lite senare att den inte har någon mun haha!

Klicka på bilden för att förstora den.

SNÖFOTBOLL

Japp snöfotboll hade verkligen suttit fint nu! Kom och tänka på snöfotbollstiden man hade vinter'06. Goa tider!
   Idag har jag enbart pluggat, från 13.oo-15.4o. Sen blev det mat, thanks God! Borde egentligen plugga ännu mer nu och ska nog ner och göra det snart. Senare blir det att kolla på parlamentet med Björn Gustavsson, fräckt att han kommer från min lilla håla. Efter det blir det Wallander kl 21.oo. UNDERBART! Älsklingen spelar match idag, undrar hur det går? Måste höra va mig sen.
   Påskafton tillbringade jag hos Vicky med Kauan och Marcus som jag skrev i förrgår, tror jag? men först fixade jag i rummet, bild längre ner.. I jallafalla så blev det mysigt, gjorde pannkakor och kollade på ondskan. Tvungen att förklara halva filmen för Kauan den håriga saken haha!
   Påskdagen vaknade jag hos Vicky med Marcus vid min sida, skönt att vakna av att man ramlar ner från sängen. Sen promenerade vi den underbart korta sträckan från Vicky hem till mamma för att åka til mormor. Där var hela paketet förutom Maksim som var på lan. FJANT! Milo min ögonsten till kusin blir bara större och större, kan man bli för stor? Det var ingen påskkänsla alls förutom att Milo fick 4-5 påskägg och vi andra fick varsitt och ett att dela på. Haha. Vi kollade på 'Remember the Titans', underbar film. Gåshuds-Sport-film, ÄLSKA.
   Kom hem till pappa. Älskar när pappa är på överdrivet bra humör och det var han hela kvällen. Vi satt och kollade på 'Miss secret agent 2'. Sen var det bara att gå och lägga sig i en nybäddad gosig säng. Med finaste kudden 'Här sover en prinsessa'

Resultatet på min vägg. Ikea(L)               Nybäddade sängen, mmh!
                                              


Var tvungen att visa upp min kusin, bästa bebisen på jorden!



image19
Avslutar med mig och världens bästa pojkvän

Påskafton

Glad Påsk!

Idag är det påskafton och dagen har börjat helt okej. Emma var här och hälsa på nyss, himla trevligt! Frukosten bestog av müsli med tropiska fruker. GOTT! Nu väntar jag på att mami ska komma hem så ska vi måla ägg och sånt där mysigt. Senare bär det av hem till Vicky där hon och kauan väntar på mig och min älskling. Vi ska ha en mysig kväll med film pannkakor chips godis och annat smått och gott.
   Nu kom mamma med baba Katica, mormors syster. Hon hade med sig 1kg godis till oss. Ännu en gång, GOTT! Så snart ska vi fika, paj med vaniljsås. GOTT! Sen ska vi måla äggen, det gillar jag. Pyssla måla osånt det är jag duktig på minsann.
   Gårdagens konsert på nefertiti var perfekt! Allt var sjukt skoj. Folket, musiken, stämmningen allt var super! Det var verkligen värt 180kr. Andra genereationen är helt underbara, charmtroll hela högen! Perfekt kväll, tack alla!


Tänkte ladda upp fler bilder, men det är något konstigt så det kommer upp miljoner internet sidor.


peace!

Andra Generationen - Nefertiti

Idag är ny dag. Långfredag. Snart ska jag på andra generationen med mamma och syster. Ska bli trevligt, musik är toppen! Fast tror man måste ha rötterna i balkan för att gilla den. Jag älskar den. För er som såg melodifestivalen så ska jag tala om att det är de som sjöng "Kebabpizza, sljivovica" YEEEAH!! Kusin Maksim ska med också, även sysslingarna Gabriella Daniella och Isabella. Det gillar vi!  Nu ska vi dra oss, tuudeloo! Ha en trevlig långfredags kväll.



Dagens outfit för kvällen - GODKÄNT ?
image9



peace!

Påsklov

Ojoj redan påsklov, tiden flyger iväg! Och vad är detta då? Våren var här och hälsade på över dagen sen försvann den och när jag vaknade hos älsklingen på måndag morgon så var det ett vitt täcke eller inte täcke utan mer en madrass. Gott!
   Lov nu iaf, det är gott på äkta! Idag hade vi studio inspelning i skolan, riktigt skoj! Jag var producent, jag var kund sa Nico, gryyymt! Kommer sakna My och Basse, mina HAHAHAH.
   Imon ska man på andra generationen med syster och mamma, hoppas det blir skoj. Jag funderar på om jag ska dra ner till oasen till laget, de ska simma sen äta pizza. Simning-biten hoppar jag över i så fall och solar istället. Låter bra! Jag har bestämt mig nu jag ska ner. Ska slänga i mig något snabbt och dra ner.
   Vad händer under lovet då? Jo jag ska vara med My en dag, på söndag är det en hemlighet än så länge..ändast My, Alex och dom i klassen vet.. och sen på torsdag eller nått åker vi till Danmark på träningsläger. Gott, skoj med flickorna!

Nu ska jag försöka att lösa skjuts ner till oasen.. Glad Påsk!


Peace!

RSS 2.0