EM FINAAAALEN

Matchen kollades tillsammans med mamma och Marcus, det var trevligt. Åt massa gott! Hade kalas för mamma innan med.
    Matchen då. Alla tre höll på Spanien och tycker att tyskarna är äckliga. Tyskarna var dåliga faktist, hade några farliga chanser, men endast det och med Casillas i mål är det inget att vara orolig för. Spanien däremot var det bättre laget och hade hela matchen men mest bollinnehav och flest avslut. Deras spel är fint och roligt att kolla på. Det spelar 'Samba-fotboll' som Marcus säger. Torres, stjärnan i laget? Nejnej, hela laget var stjärnor tillsammans. Kunde vart mer mål om det inte höll i bollen så länge. 1-0 mål av Torres efter en halvtimma och det räckte för att knäcka ss-soldaterna! Det var dom värda efter 44år! De har även flest snyggingar i laget, haha. GRATTIS SPANIEN!
    Det gjordes 77mål i EM. Målskytt i EM blev David Villa och för Sverige blev det Zlatan, såklart!


PEEEEACE!!


EM slutspel - finalen är nära

Tyskland - Turkiet. Jag tyckte att Turkiter skulle gå vidare. Så enkelt är det, har svårt för tyskar faktist och det spelar tråkig fotboll. Men jag tyckte Turkiet var bättre, men det räckte inte. Det var en målrik match och Turkiet hade otur. Tyskarna var bra såklart men inget mer än det. USCH! Tyskland vidare till final. SYND.
    Spanien - Ryssland. Höll även denna gången på Ryssland. Man märkte att det fick svårare motstånd och de inte var lika kvicka som matcherna innan. En bra match enligt mig. Det märktes att Kolodins och Torbinskijs stabilitet fattades. Inget mer att säga om denna matchen? Ryssland satsar på VM istället, någon chans? Om du frågar mig, oja det tror jag på!
   Så Spanien och Tyskland i final. Heja Spanien kör över de äckliga tyskarna!! (Plus att jag blir 990kr rikare haha)


PEACE!!

Storhandlat på videomix

Igår blev det storhandling på videomix! Det hade 3 filmer för 100kr jag fick ihop. Fem stycken och då tänkte jag  att en till så blir det st för 200kr. Men då står det på skylten att man kan få 10st för 249kr, billigt! Så why not! haha grymt.
Dessa filmer blev det :
Recyle - en skräckis
Inga tårar - svensk drama med Mikael Persbrandt
16 Blocks - En polis som ska hjälpa en rånare, Bruce Willis
Made in Yugoslavia - Alla som är från forna Jugoslavien skrattar gott till denna film.
Human Trafficking - Äckliga män som säljer små flickor. Hemskt att det händer i verkligheten
Uppgörelsen - En unge dör pga mobbare, hans bror och vänner ska fixa en hämnd, thriller
The trials of Darryl Hunt - En svart man sitter inne sedan 1984, börjar reda ut om han verkligen våldtog och mördade en kvinna
Facing the Giants - Alla som älskar lagkänsla och sådant, SE! Amerikanst football team som lyckas tillslut
Ett öga rött - Hahha sjukt rolig film. En utländsk pojke i Sverige. Någon kan kanske känna igen sig?
Grbavica - Bosniskfilm. Om kriget och hur det var under den tiden.


PEACE!

Killen som köpte skor!

En kille kommer in. Skit biffig run 25år, han kommer fram till kassan kliar sig i ansiktet samtidigt som han frågar om vi kan hjälpa honom. Camilla fick hjälpa honom eftersom jag stod med tre stycken i kassan. Var tvungen att tjuvlyssna lite, han skulle köpa en persent till sin flickvän. Hon hade sett ett par skor här och nu behövde han lite hjälp och råd. Camilla ägnade minst 15min åt honom. När det väl hade hittat skorna han skulle köpa stod de vid kassan och han frågar blyg om vi skulle kunna slå in din och innan Camilla äns hinner säga jamenvisst så säger han asså jag kan betala till isf! Haha då ska Camilla nejnej det kostar inget vi gör det gratis. När han skulle gå fick hon 25kr för besväret! Det var en charmig prick tycker jag!
    Jag tycker iaf att det var gulligt, hur många killar kommer in i en skobutik ber en tjej om hjälp för att han ska köpa present till sin flickvän!? Vart finns dessa underbaringar? Jag är nöjd ändå!

DENNE POJKVÄN FÅR IAF AV MIG EN STOR GULD STÄRNA!

Lite smygreklam! Vi har 30% och 50% på alla skor i heeela butiken! DNA Backaplan.

PEAAAACE!

RUSSIA & jobbbbb

Har inte kunnat vara så aktiv. Har jobbat väldigt mycket, men försöker så gott som det går. Över till EM nu!
    Jag säger bara HEJA RUSSIA! När jag sa att Sverige var pinsamma så var det 50% sant. Nu när jag ser tillbaka så var det bara Sverige som hade underskattat ryssarna och hela ryska laget (som det aldrig händer i sverige!) var skit taggade. Därför vann dom! Och för Lagerbäcks usla taktik däremot är Guus Hiddink KUNG.
    Ryssland - Holland matchen var det ja.. Jag ska vara helt ärlig! Jag trodde på Ryssland hela matchen. Stackars lillasyster som försöker sova när jag och pappa sitter på nere våningen och skriker för alla ryska farliga chanser. Ryssland hade hela matchen. Man märkte att det favorittippade laget hade panik och att det märkte att det höll på att bli överkörda av Ryssland, ett lag som inte vunnit något sens Sovjet tiden! Andrej Arsjavin och Roman Pavljutjenko kommer bli stooorstoorspelare! Sedan har vi Kolodins kanoner, asså hans skott. Hela matchen stannade när avslossade första skottet! Undra hur det kommer gå mot Spanien utan honom? Och Torbinskij är stark på mittfältet.
     Turkiet - Tyskland ikväll. Jag har ingen aning hur detta kommer gå, men tror nästan på Tyskland. Fast jag vill att Turkiet vinner, roligare med lite "off-lag" som det inte brukar gå bra för annars. Vi får se, 20.45 och minst 90min speltid framåt!


PEACE!

EM slutspel och slutspelat för Swe

Va ska man säga om Sverige matchen? PINSAMT. Avskeda Lagerbäck, gubben kan inte fotboll! Henke och Zlatan gick ihop för mycket på toppen. Det skulle dratt ut på kanterna eftersom båda hade två ryssar på sig skulle det finnas utrymme för Ljungberg eller någon annan kvick spelare! Tycker även att man skulle bytt ut Zlatan (Nu blir folket chockade att jag kan säga så om min älskling) man såg på honom att han inte var sig själv och han kunde inte jobba fullt ut. När han tog en rusch såg det inte snabbt och smidigt ut som det brukar utan bara tungt och klumpigt. Ryssarna förtjänade matchen. Grattis!
    Tyskland - Portugal matchen. Ganska jämt tycker jag. Mycket hög klass på spelet och på målen. En njutbar match som hade allt?
    Kroatien - Turkiet. Vill man gråta? Jag vill det i alla fall. Kroatien gör mål när det är 2min kvar i förläning. Turkiet kvitterar när det bara är sekunder kvar. Humöret gick från bergstopparna i Schweiz till havsbotten i Adriatiska havet! Straffarna var ett helvete också. Jag tror mycket att Kroaternas psyke var en aning rubbat. Synd att inte få se mer av deras fina matchen. Kroatien hade trycket hela matchen. EN väldigt seg match, vilket man kan förstå i 30graders värme!
    Längtar till Holland - Ryssland matchen. Jag tror att Ryssarna har en chans! Vi får se vad som händer. Jag tror att detta kommer bli EM's bästa match!


PEACE!

Sommalovets start

Nu har sommarlovet börjat och hittills har jag bara jobbat. Varit tränare för 00/01 flickor på fotbolls skolan. Respektlösa snorungar och då skojar jag inte. Vart är världen påväg?! Var där 4dagar. Fast egentligen 3 typ. Drog lite tidigare för att hinna till jobbet. Aningen roligare där och det går bara bättre och bättre. Lärt mig kassan riktigt bra nu, känns skoj!
    Haft våra sista matcher denna veckan med, känns lite hemskt. Fast vann båda så det kändes i alla fall bra! Nu har vi några träningar kvar sen drar vi till Danmark i Augusti, ska bli skoj! Inget annat är planerat i sommar. Ska njuta varje dag fullt ut.


PEACE!

Köra ikapp med soluppgång

Igår var jag inne i stan med mina kusiner för att hitta en persent till vår syssling som fyller 18år. Vi hittade inget till henne men massa till oss själva. Sedan kom Vicky och då var jag tvungen att gå med henne. Så vi gick vidare och shoppade lite. Senare ringde Maksim och berättade att de hade hittat en present. Bra det!
    Direkt efter stan blev det samling vid Kongevi för att dra vidare till Majvallen och spela match mot Azalea. Vi är det bättre laget, japp! De var duktigt och man märkte att många av oss stannade upp länge igår på avslutningsdagen. Azalea vann med 4-3. Åkte på gult kort, inte så konstigt med underbara Alma bredvid sig som har lite för mycket luft. För er som inte vet så har jag riktigt jugge-temprament, svårt att hantera.
    När jag kom hem trodde jag att jag skulle vara med Marcus, lite för säker där. Det skulle jag visst inte, haha. Så jag drog till Vicky. Där satt vi en stund tills Kauan skickade sms och sa att han inte är med hela Kungälv längre så om vi ville komma kunde vi göra det. Så vi tog min fina moped och åkte ner. Vicky stannade och sov där, jag åkte hem. Vilken tid minns jag inte? Men solen var påväg upp, ååh va mysigt det var! Kungälv är väldigt fint, men iskallt..


Hel rätt..
Around here cool is another word for fool, if he smook it then she smoke, i gotta smoke to..



PEACE!


Zlatan - räddar Swe i EM

Jamen klart att min älskling ska sätta första målet! För er som inte vet har jag en besatthet av Zlatan.
    Igår var det match på Öckerö. Igår var det inte "Bollen är rund och allt kan hända" utan "Vinden är stark och allt kan hända", det sa jag till laget med. Och mycket riktigt gick det inte så bra, även fast vi vann med 2-0!
    Missade 60min av Swe-matchen på tv, vi fick lyssna på radion i bilen. Blev lite arg på att Henke inte riktigt vågade, han ska ju vara Sveriges gamla älskling. Jag kom hem och satte mig framför tvn i 65 minuten och två minuter senare sitter den, av ZLATAN IBRAHIMOVIC. Ojojooooj! Blev så glad så att det var tårar. Var ju som att han väntat på att jag ska hinna hem och kolla på matchen, haha.
     Det bäste med EM, och VM och OS, är att man kan läsa så fruktansvärt mycket om Zlatan det är underbart! Bara fram med saxen, klippa lite i tidningen och spara. Och igår på matchen noterade jag att Han har fått sträcket ovanför c som det ska vara. Respektlöst annars som att skriva Svensson med ett s, eller Ljungberg utan L.. tänk på det ni!
     Det värsta med EM, osv.. är att Zlatan hyllas som en Kung innan matchen och sen om han inte uppnår kraven som media 'experterna' satt på honom så blir HELA Sverige besvikna, och då menar jag HELA! Förutom vi Balkan som älskar honom jääääämt.
    Underbar dag idag. Skolavslutning idag, skönt! Vart med Vicky oså, gott. Ska träna kl19.oo, det gillar vi. Efter det ska jag och Vicky mysa. Kanske grilla och sådant mys. Imon blir med stan med Vicky, köpa somriga kläder! haha och present till sysslingen Daniella som fyller år på lördag. Sen är det My på söndag som ska firas. Plus avslutning i fotbollen och möte inför fotbollskolan på det, helgen är full. Sånt gillar jag faktist!



PEACE!!


ESC - finalen!

Måste ju skriva om finalen när jag skrivit om båda kvalen. Hann inte se hela eftersom att jag satt på ett plan då, så därför kan jag inte skriva om showen i sin helhet. Men såg från bidrag 17 tror jag det var.
    Jag tycker att Ryssland var bra faktist men inte en vinnare. Sverige däremot, eller Charlotte, hade inte samma karisma och utstrållning på scen som hemma i Sverige, något fattades och jag förstår då att hon inte kom högre.
   Men Ukraina? Nej usch, slampigt.. japp starka ord men de kommer från mig och de är sanna!
   Vad mer ska man säga? Jag älskade Bosnien, oja. Så energi fulla. Detta får räcka har redan sagt mitt tycke i de gamla inläggen om nästan alla bidrag förutom Storbrittanien, Frankrike, Tyskland, Serbien och Spanien? De tre första var nejtack! Det två sistnämnda var JA! Heja heja. SB lät stulen, Frankrike lät töntigt och Tyskland försökte sig på dans i otackt och Spice Girls sång. Men ingen kommer bli större än vårt älskade Spice Girls.


Peace!

Hemma i Sverige - Heja Sverige!

Har precis ätit ska snart träna och nu sitter jag och äter Maltersers, nyttigt och gott! Dåligt av mig att inte skriva direkt när jag kommit hem, men sånt orkar man inte. Har jobbat och spelat matcher och skola på det.
    Tänkte sammanfatta mig kort om hur det var i Turkiet. Vi hade 30 grader i skuggan varje dag. Så mycket sola och bada blev det och gud va jag saknar det och all trevlig person! Bodde i hotellsviten, måste skryta lite! Så personalen var lite speciell mott oss, sånt gillar man. Träffade två vänner från hotellet, en va bög och en var boxare. Enging var tyskturk och Matthias var Svensklibanes. Goa gubbar det där! Fick köpt en del med, såklart adidas tröjor. Fake till max, men det går an ändå - kärlek till adidas! Gick på massage med och varje kväll var det shower som entertaiment team hade fixat, dom gillar vi! Så goa hela högen, Gizmo, Jordan och Kate.
    Kom hem för en veckasen tiden går snabbt! SKönt att det vart fint väder här med då. Och vad har hänt under veckan? Jag har spelat tre matcher, två av dom vann vi med 3-1 och den tredje spela vi oavgjort. Gjorde mål, men hur många och i vilka matcher minns jag ej. Haha
    Har vart på maskerad hos underbara Carro. Mycket lyckad kväll! Va har hänt mer? Jag har jobbat, underbara ställe! Älskar det, kom och hälsa på när jag jobbar! Sen har ju alla 3:or tagit studenten så den kollade man på tillsammans med pojken och My och Knöös.
    EM är igång nu, underbart! Tror på Krotien - stor kärlek. Men hejar ju såklart på min Zlatan. Missar ju matchen imon, hur arg som helst. För att de söta små 92orna slutar skolan imon och har minibal och då kan dom inte spela det betyder att jag inte kan missa matchen utan får missa Sverige matchen. Aja kommer fler.
   DAGS ATT BYTA OM..


ps. bilder kommer! d.s



PEACE!

RSS 2.0