Fotoblogg

Dessa fotoblogar är underbara att kolla på, dom får plus utav mig! Det är så roligt att kolla på bilder och hur det skapar. Däremot är det oerhört tråkigt att kolla på tjejer som tror att dom vet nått om mode och tar kort på sig själva i spegeln och skriver, dagens inköp eller dagens outift, oerhört tråkigt!!

Foto bloggar som bör besökas :
http://blixman.blogg.se/
och
http://mariiaa.webblogg.se/


Peace!

Privata bloggar och Valborg

Jag har insett att privata bloggar är skit tråkigt om man inte känner personen som skriver, just därför ska jag lägga ner det! Och folk med dikter osånt på sina bloggar är inte heller nått att ha asså. Jag tror inte att ni skulle läsa en främmandes blogg om den handlade om dennes dag, har jag fel?
   Sen det här med Valborg, varför är det så överskattat? Folk vill ha en anledning till att supa.. herregud! Har ni inte tid att vänta två dagar till fredag eller till er födelsedag. Det är samma sak med midsommar! Jag tror inte att 80% av sveriges befolkning vet varför man firar midsommar och jag tror att ungefär 5% vet varför vi firar valborg! Jag vet varför jag firar det, för att jag fyller år. För er som inte fyller år så firas det för att våren är här!


Peace!

Göterborgs bästa lag

Igår spelade jag match mot Jitex, som är rankade bäst i Göteborg. Och tänka sig så slog vi dom, lilla lilla Kungälv! Jag måste få säga att det känns underbart. Vi har aldrig varit såhär duktiga. Jag är stolt över mina tjejer! Och jag lyckades med några fina finter måste jag erkänna, haha! Men om jag skulle säga att Jitex var dålg då ljuger jag, dom va verkligen duktiga. Jag tror deras inställning fattades och att de var för självsäkra.

Ska sluta skriva om mitt eget liv i min blogg ska börja skriva om annat.. den "nya" bloggen får ni möta snart. Hoppas ni kommer gilla den!

Peace!

Det var inte fredag den trettonde eller?

Var hos doktorn som jag skrev innan. De var inget att operera som tur var. Men jag hade microskador på minisken och det kan förvärras om jag inte gör olika lårmuskel övningar. Så till sommarn blir det en Tasha med biff lår, inte så charmigt. Behöver lite pushande, skulle vara bra om ni påminner mig, är dålig på sånt!
   Sen blev dagen bara värre och värre, privata saker behöver man inte gå in på.

Idag var jag inne i stan med seko. Fick köpt örhängen, armband, BH (äntligen i rätt storlek, inbillar mig att jag har mindre) och present till syster. Sen när man skulle köpa skorna, stod det betalning medgjes ej, bra! Så inga skor för Tasha idag inte, arg! Undra hur mycket som fattades? Hade ca.700kr och skorna kosta 399kr. Jobbbbbigt!

Outfit: Linne från MQ, Shorts från BikBok, Ballerina från Vagabond, Väska? systers, Kofta från JC.

En bild för att fräscha upp minnet hur underbar sommaren är som alla längtar efter!
image24


Ta hand om den du älskar!



Peace!

Peppa peppa ta i trä..

Sitter och äter frukost framför tvn och datorn. Ska till doktorn om en timma, jävligt nervös. Rädd för att få besked som 'Du måste vila (antal) månader' eller 'Du måste operaras' eller liknande. Vill verkligen inte vara borta från fotbollen!
   Igår var det träning, tappat suget lite. Men när man väl började var det underbart att få leka med kärleken. De tre första matcherna är mot, Ytterby, Azalea och Jitex. De svåraste först. Känns ändå gött!
   Ett antal gånger har jag halkat i badrummet. Det är en rejäl tröskel in till badrummet och precis första steget in i badrummet lyckas jag jämt halka. Som tur var har jag inte tappat balansen. Kommer la snart. Toalett stolen står till höger och badkaret till vänster, antar att det kommer hända en olycka snart. Peppa, peppa ta i trä..




Peace!

Då är man hemma

Nu har vi kommit hem från Danmark. Det var ett trevlig träningsläger! Fyspasset var den första träningen, usch! Träningsvärk redan dagen efter.. känns som en bra start. Hade 4 eller 5 träningar sammanlagt. Vi körde prick (straff skjutning) en kväll och inomhus turnering. Vi hade även match mot Bindslevs a-lag fyfan haha! 8-1 till oss, inte så bra!
   Vi bodde i lilla Bindlsev, med 2.000 invånare. Har aldrig sett ett mer folkdött ställe! Och herre min jesus vilka snorungar. Dom var cirkus 4 bast och peka f*ck.you åt oss? Snacka om dålig uppfostra. Jag lärde mig peka f*uck.you när jag gick i femman typ. Men fatta inte innebörden med det förräns sexan sjuan typ. Vart är världens påväg, eller danskarna åtminstonde! SKÄMS! 
  Skönt att vara hemma iaf.. skönt att träffa älsklingen.. skönt att umgås med tjejerna hela lägret, tack ni är bäst! Love you all<3


Peace!

RSS 2.0