Skolan snart - Tasha goes DR.LOVE

God morgon på er!
Kan tänka mig att de flesta har slutat ungefär nu. Medans jag börja om en halvtimma. Haha ganska gött! Så slutar man fyra, två lektioner idag bara. Känns nästan lite onödigt att äns gå dit? Och första lektionen ska vi kolla på film och vi brukar få sluta typ en timma tidigare för vår psykologi lärare. Men jag har faktist börjat gilla psykologi, väldigt intressant faktist. Vi börjar så här sent bara för att vi har två håltimmar, estetisk verksamhet och svenskan. Men man ska inte klaga!
   Så va händer till helgen? Vi kan börja med idag. Först skola, sen träning sen mys med Vicky antar jag! På lördag har man heldag med älsklingen! Och söndag ska man köpa mobil och träna. Yes, äntligen boxning! Love that! Vad händer hos er gott folk då? Nått skoj i helgen eller?
   Jag och marcus har haft det väldigt ostabillt förra månaden. Men allt är hur bra som helst nu och jag är verkligen överlycklig igen! Vi skrattar hela tiden med varandra, vi små tjafsar inte äns! Det ni, det är inte dåligt. Vi slog även det gamla rekordet, 8 månader. Snart är det nio! Känns väldigt skönt att ha en vid sin sida som man kan lita på till 200%, som man har skoj med och som älskar en. En helt obeskrivlig känsla!
   Ni som inte har hittat kärleken än, gå och gör det. Ragga på, lär känna nytt folk! Var inte blyga, ta för er! Tänk på att de som redan han pojk-/fickvän är förbjuden frukt! De ska ni inte ens tänka på! De tillhör någon annan och ni kan hitta en annan. Och ni som redan har hittat kärlek. Ta väl hand om den, man vet aldrig när det kan vända! Visa henne/honom att ni älskar henne/honom, varje dag! Det kan aldrig bli för mycket. Världen behöver mindre hat och mer kärlek! Ta hand om alla, visa kärlek till familj, vänner och flick-/pojkvännen och du kommer märka att du mår bättre av det och känner dig som en bra person!

 Marcus, du är den bästa som finns! Du är den enda! Vill alltid ha dig vid min sida. Jag älskar dig baby!


Peace!

Längesen nu ju

Nu var det alldeles för längesen jag skrev och det har hänt väldigt mycket under dessa två veckor. Nu tänker ni säkert "Ååhnej, nu ska hon berätta allt hon gjort i detalj".. Men nej det ska jag inte, hade tänkt att dra det snabbt :)
   Under lovet har jag slappat, pluggat vart med kompisarna, tränat och vart med pojkvännen. Jag var även på kalas hos kusinen som fyllde 17 och dirket efter var det på födelsedagsfest till Sanja och Mathilda. Ganska lyckat kväll, tills jag och älsklingen började bråka. Men den historian drar vi inte här.
   Vad har hänt mer? Under denna veckan har jag tränat, firat Vicky, firat storasyster och haft kalas för henne. Jag har även vart på café med Ceca och alla goa tjejer! Det senaste som hänt är väl att marcus bott hos mig sen söndags.. och att vi färgade håret på mig. Skulle blir mörk brunt med ljubruna slingor typ. Men det slutade i svart. Fråga mig inte hur! haha men det är inte hela världen.
   Jag har gått förbi munkegärdeskolan varje dag som jag går från bussen hem till mamma. Jag saknar det bara mer och mer hela tiden. Vill verkligen tillbaka! Det är inte det att jag inte trivs på Mimers det gör jag. Media är jätte roligt och jag ångrar inte mitt val. Som nu sitter jag på lektionen och skriver här! Väldigt chill! Det jag saknar med munkegärdeskolan är att slippa fixa sig på morgonen. Man brydde sig knappt hur man såg ut, men kunde ta på sig mjukisarna och sminka sig ibland typ en dag i veckan. Plus att det tog 5min att gå till skolan. Nu tar det typ 10min med buss och 20min att gå. Och jag är väldigt lat! Så saknar jag alla roliga männsikor från skolan, speciellt min gamla klass! idag vaknade jag halv sju och trodde jag skulle hinna. Plattade håret, valde kläder och sminkade mig.. ändåså fick jag slänga i mig maten och stressa järnet i slutet. Men jag hann! Men ingen mår ju bra av stress, det vet alla! Och jag stressar mestadels varje morgon. Får nog bli en ändring på det. Antingen går man lägger sig tidigare på kvällen och vaknar tidigare eller så vaknar man när man vill och skiter i sitt yttre. Jag väljer nog det första nu när jag går på mimers.
   Jag tror inte att det finns så mycket mer att berätta om, sååå.. ha det bra och ta det lugnt!

Pease!


RSS 2.0