ESC - kval 2 och en super dag..

Första dagen på jobbet idag. Vart kanske ni undrar? Jo, DNA! En skobutik på backaplan. Jag kan bara beskriva det med ett ord, UNDERBART. De har finaste skorna till bästa priserna tro mig. Kom gärna och hälsa på under sommarn när jag jobbar.
    Eurovision contest kval 2 ägde rum igår! Mycket sämre bidrag igår än i tisdags. Jag hade några favoriter även igår, fast jag gillade de inte lika start. Jag hade sju 'favoriter' även igår och denna gången fick jag fem rätt också.
   Turkiet väntar på mig. Ikväll packar jag och fixar med mp3n och mobiler. Måste ha rätta strand låtarna! Imon kl.16.oo lyfte planet. Vi beräknas vara framme runt 10 så förhoppningsvis hinner vi se ESC! Vill verkligen inte missa när mitt land är värd landet och när Zeljko ska sjunga - Guda röst! Inte för att skryta men jag måste ändå bara tala om att vi ska på i Hotell Sviten med all inclusive.. Om det inte blir fint väder så kommer jag åtminstonde komma hem fet istället för brun. Förhoppningsvis kommer jag hem som en köttbulle - rund och brun!



Skulle kunna uttrycka det som bästa bidraget! Våran kattliknande kvinna ska ta oss till toppen!


Sverige / Charlotte Perrelli - Hereos



Största konkurenten för Perelli? Hon var bra, men inte lika bra som svensken. Dock var utseende finare och klänningen vulgärare.

Ukraina / Ani Lorak - Shady Lady



Han hade en enorm charm! Låt var sjön svängig medans han sjöng på ljuv italienska. Inte vidare dock.

Schweiz / Paola Meneguzzi - Era stupendo



Dessa var sjukt grymma! Kommer spelas på fester i hela europa, barnslig text - skön melodi.

Lettland / Pirates of the sea - Wolves of the sea



Danmarks svar på Måns Zelmelöv med Andreas Johnson stuk - funkar helt klart med skönt klang!

Danmark / Simon Mathew - All night long



Tjejen är blind och sjunger vackert som en jag vet inte - och hon gick vidare. Jo jag rös!

Georgien / Diana Gurtskaya - Peace will come



I början var det "Sjunger hon om VODKA!?" Sen sa pappa - det betyder starkt vatten på nått språk. Och tänka sig en svensk har gjort låten så passande haha! Tjejen gav allt på scenen och älskade det hon gjorde! Gick inte vidare..

Malta / Morena - Vodka



Finalen på lördag och dessa länder har tagit sig dit :
Albanien - Armenien - Azerbadjan - Bosnien - Kroatien - Danmark - Finland - Frankrike - Georgien - Grekland - Tyskland - Island - Israel - Lettland - Norge - Portugal - Rumänien - Ryssland - Polen - Serbien - Spanien - Sverige - Turkiet - Ukraina - Stor Brittanien



Hoppas ni får fint väder här med så hörs vi när jag kommer hem! Ha det underbart underbara människor..

PEEEEACE!


ESC! och ännu en gång - STOLT SOM TOUPPEN

Kako si? - Hur mår du?
Jag är på bättringsvägen och febern är borta. Endast äckligt snor och jobbig kittlig ret hosta. Har inte varit i skolan men idag var jag tvungen att pallra mig dit för att prata med några lärare om betyg eftersom jag är borta hela nästa vecka. Det var det värt.. Pratade med min mattelärare och jag hade ett VG poäng från MVG på nationella, hon kämpade verkligen med att hitta ett till VG poäng. Istället hitta hon två G poäng. Och eftersom jag vart så duktig hela året så tyckte hon att det var MVG nivå jag låg på - vips så får man ett MVG!
    Eurovision song contest första kval var igår och jag satt bänkad framför TVn såklart när mitt hemland är värdlandet. Längtar redan till andra kvalet som är på Torsdag kl21.00 på SVT. Personligen tycker jag att det var många bra låtar och här kommer de länder och låtar jag trodde på bara två av dom gick inte vidare - Andorra och Montenegro. Jag är grym, enjoy!


En riktigt schlager! Sätter sig, man nynnar på den i evigheter och man blir glad. Blev solen när hon sjöng!

Andorra / Gisela - Casanova




Denna grymma tjejn är stark. Många i Armenien gillade inte detta "vulgära" dansande och sjungande? Ehhm..

Armenien / Sirusho - Qele, Qele




Älskar det barnsliga i låten, om du kan språket är den ännu bättre! Blir helt uppspelt och skriker ut texten!

Bosnien / Laka - Pokusaj




Den här tjejen är här för att stanna! Flirtigt. Uppvuxen i USA, rötter i Grekland.. Nya Elena Paprizou?

Grekland / Kalomira - Secret combination




Ingen stark kandidat, men mysfaktorn är HÖG. Typisk Jugge låt. Me like - och säkert fler juggar.

Montenegro / Stefan Filipovic - Zauvijek volim te




Vacker tjej, vackra kurvor, vacker röst! Låten är skriven själv. Kvinnan från stjärnorna!

Norge / Maria - Hold on be strong





Ännu en låt där mysfaktorn är hög paret ser helt underbara ut tillsammans! Matchar varann verkligen.

Rumänien / Nico & Vlad - Pe-o Margine De Lume


 




PEACE!


Helgsjuk lagom till Turkiet och Farfar-kalas!

Dobro jutro - God morgon
Lördagen tillbringades i stan med pojkvännen, undebart! Letade bikini hittade dock inge, jobbigt när man ska åka om mindre än en vecka till Turkiet. Köpte XXL Meal åt Marcus på BK, det tyckte jag han va värd! Sen plocka pappa upp mig på vägen så bar det av till IKEA, älskar att handla på IKEA. Hellre inredning än kläder, that's me! Vi fick köpt en bokhylla eller vad man ska kalla det. Lägger upp bild så får ni hjälpa mig med namn haha! Blev kär i Lampan Knubbig, rosa knubbiga glas bollar med blommor på en liten och en stor. Mycket fint! Sen fick man ju hjälpa pappa att köpa inredning till hans rum, pappor asså hehe.
    Söndagen vaknade man med ont i halsen. Kvällen innan hade jag mått dåligt också, alltid lika otur! Men man är ju stark och bet ihop. Även denna dag tillbringades i stan, fast med mamma och syster. Känns underbart att förnya sommar garderoben då vet man verkligen att sommar är påväg!! Fick köpt en hel del linnen och shorts och tänka sig.. en bikini! Oja om jag blev glad, hellre en lite fulare än den från förra året som är för lite så man visar kanske liiiiiiite mer än vad man vill..
    Farfar fyllde år och det skulle såklart firas. Massor med mat! Pappa grillade farmor stod i köket mest i hela tiden, ungefär som vanligt. Oj va god mat, önskar att alla ni kunde smaka på henns mat, mums! Hade feber och jo det kändes när man var med kusinerna - hjälp! Sen sov jag hos pojkvännen som alla andra söndagar med andra avenyn.

  Fast den ligger ner på långsidan och den är svartbrun med fyra korgar i, NÖJD!


PEACE!


Hair.nu och RENT

Dobar dan - God dag (Serbiska)
Vaknade upp hos älsklingen idag. Tog bussen till skolan. Hade en lektion sen var det dags för musikal, vi skulle se Hair.nu. Javisst! Musikalen Hair, bara att esteterna på vår skola ville verka lite checka om döpte om det till Hair.nu. Den var sådääääär.. asså visst de var skit duktiga som vanligt! Men njaaa, denna var liksom lite för B.
    Förra året gjorde det RENT och herregud va bra dom var! Man kunde inte tro att det va treor på en gymnasie skola. I slutet grät man allt var så himla samspelt och alla var bra skådespelare och sångare/sångerskor!
    Efter skolan stötte man på Fredrik Karlsson vid hållplatsen. Stog och tjöta med honom en bra stund. Då insåg jag hur mycket jag saknar min gamla äckliga skola. Alla mina "små" sötnosar som alltid är så söta, att kunna gå upp en halvtimma innan man börjar. Och det viktigaste av allt att känna sig hemma. 
    Har
väldigt tråkigt när man väntar på älsklingen som kommer någon gång i natt antar jag. Så jag funderar på att baka något, men vet ej vad. Förslag? Nu sa Mirnes att jag kunde komma ut till min små munkegärde ungar. Blir nog en sväng ut till dom. Gott!

Ha en trevlig fredags kväll nu!


PEACE!

Stolt som touppen!

Precis som Tzatzikis pappa säger "Stolt som touppen!". Så känner jag mig nu ja! Jag har varit duktig i skolan idag, när jag kom hem var det bara att börja plugga. Sen fick man laga sin egen mat. Makaroner och kötbullar, nått av det enklaste och godaste jag vet! Underbart med nykokta makaroner och nystekta köttisar med en klick keptchup. Samtidigt som jag lagade mat så tog jag han om disken! Man är ju kvinna haha. Snart bär det av till träningen. Känns underbart at träna. Vädret kunde dock varit bättre, men ska inte klaga.
    I helgen var det underbart fint väder och fullspeckat med fotboll. Kan det bli bättre? Oooja!! Att man gör 5mål och 2assist i helgen om jag inte minns heelt fel. Längesen lil'Zlatan var på topp haha!
    Fredags började det. Match hemma mot Mölnlycke. Vädret var perfekt vi skulle spela på älskade kongevi! Men så visade det sig att en person jag inte klarar av skulle spela och då ville inte jag spela. Låter jätte töntigt men om ni hade vetat anledning så hade ni förstått. Sen fick man utskällning av pappa så man hade inget val hela släkten skulle ju kolla.. Slutade bra! Vann med 4-1. Själv stod man bakom alla fyra målen, 2mål och 2assisr.
    Det var DM i helgen. Första matchen var mot Azalea där vi vann på straffar! Första gången vi har tur i turneringar. Jag satte min straff, som blev en kaos starff bara för att bollen var lerig så den fick en skruv och gick rakt mitt i målet. Avgörande straffen, Sofia slängde sig efter straffen och räddar den så den går i stolpe och i hennes huvud och ut. UNDERBART! Sedan var det dags för Ahlafors har jag för mig. Där vann vi med 2-0 eller 2-1? Hmm. Jag stod tydligen för båda målen där. På söndag skulle det vara semi, mot Mölnlycke ännu en gång. Vi var inte lika bra efter tre matcher spelade. Det ble starffar och hade otur som vanligt. Avgörande straffen gick stolpe ut. Men vi var inte sura för det, band de fyra bästa dam-junior lagen i GBG! 

dags att traska till träningen, foppol in my heart - YEAH!



PEACE!

Tjejmiddag med 80tals tema!

Såklart ville jag att min b-day skulle firas så det blev tjejmiddag med tjejerna. Temat var 8o-tal! Det var tre olika grupper med tjejer och tre olika personligheter ungefär.. lite nervöst och stelt. Så blir det när jag vill ha alla mina babes samtidigt! Och jag är sjukt glad att alla kom och gjorde det bästa av situationen. Det resulterade i en mysig kväll med finaste människorna! Tack för allt tjejer ni är guld. Och såklart tack till världens bästa pappa som fixade mat!

358150-28


Valborg - Grattis till mig!

Jag fyllde år, Grattis! Min dag blev underbar. Älsklingen är världens bästa pojkvän! I skolan fick man tårta utav tjejerna, underbara är ni. Så sjöngs det för mig tre gånger! Ojojoj.. Efter skolan mötte jag Feffe Carro och Mary på kongevi för att kolla på hans match. Träffade hans mamma och fick kram och hon berättade att Marcus hade förberett hela förmiddan. Då blev jag glad! Sen när vi kom hem till mig fick jag världens finast ros och det finaste halsbandet någonsin. Min pojkvän är för bra för att vara sann. Sen så tillbringa vi natten tillsammans. Jag är lycklig!


image25
image26



Peace!

RSS 2.0