Är jag inte grym?

Känner mig duktig. 23inlägg idag! Grattis till mig och bloggen!


JAAA!

JAG KLARAT!! :D 23 inlägg innan 00.00!!!
JAG ÄR BÄÄÄST...

Duktiga Tasha

Rensat garderoben idag.. slängt jackor och skor och halsdukar och dylikt. Jag är duktigt och väskor.. det ni!

PEACE!!


Haaalo

jag längtar till vintern med snö och jul! Jippiyeey , då blir det egypten ochatt jobba.. heja heja!

Hjäääääääälp

jag tror inte jag ginner.. 3 minne kvar, 3 blogg kvar, GOSH!!!

Saknar...

min storasyster. Saknar henne när jag är hos pappa. Silken syskonkärlek asså! Hahah får nog flytta ihop, men det vill inte hon för jag som är the-pain-in-the-ass systern! Love you..



PEEACE!

Zlatan..

är bara 10år äldre än mig. Och hans blonderade silikon pattade fru är tio år äldre? Jag kommer vara fräschare om 10 år.. tänk på det!



PEACE!

MSN...

Jag loggas ut från min hela tiden. Någon som har samma problem eller vet varför? Hmm.. Internet är uppkopplat!




PEEAACE!


Today..

Har vart en tråkig dag. Plugg, spaghetti och köttfärssås och fixat lillsyrrans hår. Och nu sitter man här, allmänt tråkig idag. Det behövs! Natha hälsar till alla :)

HejHej Natha!

Du var mig då ett troget fan, haha! Skriver till mig på msn, upptadera då Tasha. Jag tänkte vafan begär hon? Jag har skrivit 14 (15med detta) inlägg idag. Hahah. Hon är allt rolig hon den Nathai, ändå poccahontas! Så fin så! Blev du någe bra då på skolfoto lille vän? Hahah Du har ju trotsallt växt så du slapp sitta ner imitten elleeeeeer?
Någon som är intresserad eller? Budgivning 1miljon!

Snygg Natha!



PEEEACE!

Vänner!

Verkligen: That's what friends are for.. och dom finns då alltid där, Underbaringar allihopa! Basse, My, Vicky, Kauan, Linus, Semir, Feffe och självklart min lillasyster! Tacktacktacktack, tusen och åter tusen tack. Ni fattar inte hur mycket lättare ni gör det för mig! Märker att det fattas en viss vän.. Men jag förtjänar det. Har inte vart en bra vän mot honom, förlåt Ricki! Puss på alla er från mig!












































PEAAACE!

Reklam på MIN sida?!

Jag fattar inte jag har massa reklam på min sida. Men jag får inte betalt, varför ska dom få utnyttja min sida? hahah! Har ju inte så många besökare så what ever, hahahaha. Usch va tråkigt det. 20min att skriva 10inlägg, GOSH! Ett varannan minut.. HEJA!

PEEAAACCCEE!

Muslimsk-docka..

Hahha ganska sjukt. Men det hände ju i USA så inte så kooooonstigt. Finns en docka för barn, som jollrar. Men den jollrar inte utan säger "hemliga islamska bud" hahaha. Som Islam is the light. Kolla på msn.se och säg va ni tycker? Skoj att se, hahah!

PEEACE!


Elfte...

blogginlägget för idag. Och jag sitter här utan idéer att skriva något. Och ser klockan närmar sig tolv. Sen är det ny dag och då är det ju inte ett år längre utan lite till.. bäää!


PEEACE!

Kusinfan..

Aa vi ses då aldrig längre. Fy för detta! Jag saknar er, Maksim och Filip! Vart håller ni hus egentligen? Maksim har precis insett att jag har blogg så mycket möjligt att han läser detta. Ses vi innan 8e novemeber? Då blir ju lille Fica 18år ojojoj! hahah Och syrran blir 20, yeeey! Heja Min syster som fyller åt två dagar efter haha! Kalas! Heja Filip med.. Miss u guys!


haha tádaaa! Vi är snygga.























PEEEACE!

Halloween nästa helg..

och jag längtar sjukt mycket. Jag och Feffe har planerat som idjoter för att det ska bli det mest lyckade Halloween-party! Hahaha GE MIG OKTOBER. Och vart i hela friden har dom pumpa dräkter? Minns förr hade dom massor, nu inga! Blir då trött. funderar på nått lite läskigare vi får se vi får se. Feffe kommer vara grym och död! hahaha


PEEEAAACE!

glömmer inte...

alla andra som fanns vid min sida också. My, hon är ju alltid My.. choklad, du är för bra! Semir, kao brat i sestra. Verkligen! Du känner mig som min egen kusin. Och lille Linan med, tack friggebo. Hahah



Peaaace!

Bara till Basse..

Bara för att min vän Basse är så sjuktbra. Idag har han vart min vägg som jag kan luta mig mot, en sån är alltid bra att ha. Och jag lovar Basse är suverän på att vara vägg. Men jag delar inte med mig! Höhö Han  var då först på plats han vet då hur jag mår och känner. Han är som en lojal french bulldog, det gillar vi båda! Och rolig är han alltid, Basse får mig på gott humör! Tack världens bästa Basse, det värmer. That's what friends are for..




PEEEACE!

High School Musical 3

Japp den såg man med lillkusinen. Gillar faktist dem filmerna. Dom är jättefjantiga jag vet, men det som är underbart är att dom handskas med dagliga problem som vi ungdomar i Sverige också kan ha. Inte som i romantiska filmer där problemen är jättestora. Utan små, som att börja gymnasiet men vart ska man börja för att inte mista vänner och pojk-/flickvännen. Ettan är helt klart bäst, tror jag haha! Sen denna och sist tvåan. Denna kändes mognare, och det var underbart jag fick rysningar i slutet när dom skulle ha avslutningen. Värd att se. Det ska bli maraton med Basse och dom som vill när den kommer ut YEAH!

Kommer inte på vad han heter, men han mörkhyade, är så snygg och så charmig. Älskar hans rollfigur och hans utseende! HAHAH


PEEAACE!

Zonlags tunering..

För er som inte vet.. Så är det olika fotbolls lag från olika zoner i runt om i Göteborg, och utanför (mitt lag). Så lagen i väst, nord, syd, öst och Ale/Kungälv(mitt lag) Har slåtts ihop och dom bästa(?) får vara med. Från oss är det mest tjejer från mitt lag, många från Ytterby och tre från Romelanda. Ska blir skoj. Förutom att det är tidigt! Men Kviberg plastgräs klagar vi inte på, hoppas på bra väder med. Första matchen mot Zonlag Väst. Sen får vi se vilka vi möter och när och var, spännande! Bara för att jag och Mikkaaa är bäst hahahah SILVIA!



PEAAAACE!

Tack..

Tack för allt. Tack för att du gjort den till jag är. Tack för allt du lärt mig. Tack för att du alltid funnits där, jag kommer fortfarande finnas här! Tack för att du gjorde mig till en ny, starkare människa, Tack..


PEEACE!

Imorgon fredag.. WOOOOW!

Då blir det tjejmiddag hemma hos Linda och hennes tvilling Malin. Gott käk och gott sällskap, mumma! Men blir inte lång varig för jag har zonlags tunering (fotboll såklart) klockan 9 på morran, segt! Men skoj ska det blir! Ja må dem leva!




PEAAAACE  igen


Gymma - Bifftasha

Japp, äntligen vare gjort! Biff-Tasha ska sätta igång med gymmningen imon! Kortet redan köpt och imon blir första träningspasset. Som fotbolls tjej tror alla att man är störst hahah tro mig det enda som är stort på mig är mina vader hahah. Känner mig iaf duktig jag och min vän My ska börja jobba flitigt! För mig blir det MINST 2ggr i veckan. Pappa blir tokig, hur ska du hinna? Fotbollen då? Alltid fotbollen 1a hand<3


PEAACE

1 år med min blogg..

och då skulle det bli 23 blogginlägg. Så detta är ju första haha 22 to go! Grattis till mig och min blogg!

Nya Natasha..

med nytt hår och nya naglar. Har ju gjort mina naglar, acrylnaglar. Känner mig lite lätt handikappad. Allt har genast blivit svårare.. Det skulle bli vanliga med franskmanikyr. Men icke det gillade inte Malin och hon lyckades övertala mig att lägga i en färg. Så det bleg ljusljus rosa med lila rosa och vitt glitter i. Mycket fint blev det, bild längre ner!
    Har även klippt mig. Inte stor skillnad förutom att lockarna lever som aldrig förr. Korkarna börjar komma tillbaka, i like it! Skulle bara fräscha håret eftersom jag ska spara till låååångt vackert lockigt hår! Frisören sa även att jag har mycket fin kvalité på mitt hår och jag har bra chanser för att spara till långt friskt hår. Jag ville göra några frivolter men blev ett lite lagom stort leende istället.






PEAACE!

Andra Avenyn...

Japp japp, förra onsdagen? var man med i Andra Avenyn. Tack vare min kära vän My som är statist där. Ganska grymt lite så, eftersom jag kommer synas på SVT.
    Såg iaf Roxanna och hon ser lika bitchig ut i verkligheten fast sötare utan smink och piercingar.
    Ica Stig kom fram och pratade med oss och fråga om vi skulle vara med och leka idag haha och vart vi kom ifrån, han visste då att Mimers ligger i Kungälv, ojoj!
    Sen kom Lena/Ulla, rektorn på skolan, hon kom fram och presenterade sig så trevligt!
    Hamza/Mohammed var helt klart snyggast och jag fick stå vid honom massvis gånger, mumma!
   Stötte även på läraren Greger som är ääääckel, hahah börja skämta om sex. NEJ! Du är 40 år och skämtar inte om sånt blääääää.
    Och Liv, hahah. Man ser henne som den söta lilla flickan. ICKE! Divigaste på hela inspelningen, haha. Hon är då Livs raka motsatts.
    Kim/Jonas Bane var minstsagt en glad prick. Bara gick runt och såg glad ut hela tiden, gölle. Han spelar bög, tufft tycker jag.
    Fick iaf gratis fika och hot chokolate, bästa som finns!
   Ni ser mig iaf i avsnitt 146! Ungefär 40 avsnitt kvar så om cirkus 13 veckor antar jag hahah. HÅLL UTKIK!



PEACE!

Om 10 dagar..

har jag haft bloggen ett år! Weeeei då blir det 23 inlägg den dagen bara för att det är den 23e oktober. Heja mig! Så missa inte denna dagen, haha!



Peace!

Hur stor är chansen..

att en kvinna säger till mig jag känner igen dig. Du är från Kungälv va? (Jag jobbar på backaplan för er som inte vet, 2mil ungefär från min hemstad) Jag svarar artigt ja, med min fejkade trevliga affärs röst. Då säger hon, ja! Du har jobbat på Adelmarks va? (Det ligger i Stenungsund, tjaa 30 min från min hemstad, med buss) Då skrattar jag, hujeda mig asså! Det är ju min syster som jobbat där, inte jag. Och dessutom för minst 2årsen haha. Och att hon ens kommer ihåg henne, hon måste vart stammis! Skit skoj iaf, så jag förklara allt för damen. Och hon fick sitt kvitto och tackade för sig och hon lämnade affären och jag stod kvar bakom kassan och skrattade. För såååååå lika är vi inte så att hon ser min syster för två årsen och ser mig i helgen och ser likheten? Jovisst!
   Detta förgyllde min dag, som förövrigt var seg och jääääätttetråkig. För det var ganska folktomt, bläää för sådana dagar!



PEAACE!

hata indiska, larmfan!

Vi förlora "derbyt" om någon undrar. Dom var inte bättre och vi var inte sämre, men deras a-lagspelare var ju lite bättre än oss ! Ändå tack för en tråkig match!

Efter jobbet i lördag drog man in till stan för att byta mössa och vantar köpta på indiska, var lite fel på dom så jag kommer till kassan med ett nytt par. Hon ba aa det är bara at byta ta du dom bla bla, jag ba javisst! Så går jag ut, hör att det piper men tänker inte på det. Jag har ju inget på mig. Jag går in i Accent, det piper när jag går IN. Jag bryr mig inte förutom att alla glor på mig. Ofta jag snott nått när jag kommer in! Sen när jag gå ut piper det då fan igen. Men dom hade sånt larm som piper tre gånger och inte mer. Sen när man kommer in till H&M då har dom annat larm och herre min skapare vad det tjöt. Tror alla som befann sig i femman huste höra tjutet och jag stod mitt i mellan och gick in sen ut sen in och visste inte vart jag skulle stå. För det slutade fan inte, kände mig så Mr.Bean! hahaha Så kommer en tant springandes och visiterar min väska. Så upptäckte vi att larmet på vantarna var kvar på indiska, idjotkääääring! Så jag får gå ut och då piper det igen och gå till indiska. Där piper det när jag går in och alla vänder sig om och förväntar sig en skurk. Men där kommer lilla jag, en vanlig lite flicka. Vid kassan blir det lite tjöt och jag förklarar allt och allt hon gör är att be om ursäkt och tar av. Hallå en liten present kanske? För att jag skämt ut mig för minst 200pers skoj! Men nejnej inte ens en liten såndär glitterpenna vid kassan för en tjugis. Snålefan! men äsch jag har min mössa och vantar nu, jippi!



PEEEACE!   / Bitarn, nya smeknamnet. Ni som vet ni vet ni andra, Ta reda på det om ni blir tillfredställda av att veta!

Derby idag..

i vår lilla stad Kungälv. Mitt lag , KungälvsFF spelar mot Ytterby IS. Sitter här på lektionen och väntar på att klockan ska bli fyra så man kan dra hem och packa och laga mat för att sedan dra till matchen. Och jag kan lova att  taggningen har redan börjat. Kan bli väldigt jämt och det är en placerings match för oss båda lagen. Ytterby ligger efter oss med 2p. Så om vi inte vinner eller spelar oavgjort går de förbi oss och vi förlorar vår sjätte plats men om vi vinner kommer vi på fjärde då klättrar vi förbi Eriksberg. Skulle vart nått asså! Kom och kolla vettja, Kl19.00 på Skarpe Nord!

                                       



PEEEEACE!

HERREJÖSSES!!

Jag har ju för bövelen glömt av att skriva ett Grattis inlägg till älsklings Zlatan som fyllde 27år i fredags (3/10)!
Ett fyrfaldigt levande för Zlatan han fyller, HURRA HURRA HURRA HURRAAAA!
Ja må han leva, ja må han leva, ja må han leva uti hundrade år!

Och efterskolan gick man hem till Semir och Emir och där fanns min egna Zlatan - Rijad! Muhahah! Ses aldrig längre men så äre.. Men dom brydde sig inte lika mycket om att deras släkting fyllde år, låååågt!









































Älsklingen 8år! Helt underbar, love him..



Vid 20års åldern, hade flugit på honom om jag hade sett honom. Läckerbit!


Flugan är så söt så man dör hahah! Nästan fult.. Men inte på honom!



PEACE!

Carolina Gynning? Snuskig?

Tjaaa, om är snuskig vet jag inte om man kan säga längre. Men hon har la vart en aning nasty! Men det snuskiga handlar denna gången inte om henne själv utan om hennes hudvårds produkter. Jo för vad innehåller dem?

- Det är det nya från Hollywood. En kräm som innehåller ett ämne som finns högkoncentrerat i sädesvätska. Man använder det för att föryngra huden, ge fukt och återfå lysten, berättar Carolina för Expressen.
    Hmm, ja det används ju val-spermier i vissa lipsyl, det ni! Det visste ni icke.. men så är det. Hoppas det smakar gott nästa gång på läpparna! Mohahahah!




















PEACELIPEACE!!


Ingen Zlatan i TV6 mer!?!?!

Va f*n (ursäkta språket) är det här!? INTE VISA ZLATAN I TV6 MER! Haaaallllååå.. nu blir jag arg. Inga Champions leauge över huvud taget? Nej nu måste man köpa VIASAT FOTBOLL, som de ska döpa om kanalen till så fint! Jävla samhälle säger jag bara! Ska bara ta betalt för allt? Vad är detta? Aja tur att papi är fotbollsgalen så att den kanalen beställs nog hem. Men ändå. Jag blir så arg! GRATIS ZLATAN ÅT FOLKET! Och fotboll överhuvud taget! Stackars dom som är fattigare än vissa andra och inte har råd med digital box, ska de inte få kolla på sin favorit sport eller sin stora förebild? Nej nej, fel av er jävla VIASAT!




PEEEEEACE -
åt er som tycker samma!

Nära döden...

vet inte riktigt om det var nära döden. Men så kändes det för mig iaf. Och jag tror jag tappat några hjärnceller mindre för idag i skolan kunde jag inte stava till nått och inte minst till mitt efternamn. Då undrar ni nog vad för galet som kan ha hänt mig?
    Igår kollade jag på IKK's match på Skarpe Nord. Vi la märke till den mörkblå himlen, inte den svarta som alla andra dagar, och det ännu ljusare molnen bortemot Nödinge och andra sidan älven. När matchen tagit slut, fick vi snart svar på vår fråga, varför himlen såg ut på detta viset?
    Vi stod och pratade med Kauan och FC Komarken hade börjat invadera planen för att värma upp inför deras match. Så helt plötsligt blir det helt vitt, tänk dig att du bara ser vitt och sen svart och sen vitt igen. Och samtidigt smäller det över huvudet på oss. Och det var ett öronbedövande ljud! Och detta går under 1-2 sekunder. Jag trodde att jag skulle dö. Min första tanke var, en raket, ett fyrverkeri! Men sen inåg jag att detta var nått mycket större. Eftersom mitt hjärta stannade så blev jag redigt chockad efteråt. Och vi fick tillbringa en timma minst i omklädningsrummen.
    Vi hade moppen med oss så det blev inget med att åka hem bland blixtrarna. Sen kom haglet och det såg ut som att snöade. Om de inte hade varit stora och hårda hade jag skrikit hallelulja det snöar! På vägen hem var det halt och blött. Klara oss genom hela kungälv hyfsat bra. Tills vi kommer till tunneln vid McDonalds och den är fylld med vatten och det ser inte Vicky. Och jag sitter där bak och skriker. Så det blev en vattenplogning genom tunneln. Efter som jag satt bak hade jag tur och blev inte lika blöt, men Vicky asså! Hahaha
    När jag kom hem och gick in i badrummet för att ta en varmdusch så tände jag lampan, ganska logiskt. Våra lampa är nämligen lysrör så den blinkar lite innan den tänds och detta hände ju självklart och jag fick hjärtklappning. Det blev som en flashback, utan ljud. Riktigt hemskt!
    Så jag tackar Gud att den inte slog ner i mig! Eftersom jag var på ett öppet fält så kunde det hänt..





PEACE!!

Nått att tänka på..

Bara för att du har pojk-/flickvän nu så får du absolut inte glömma dina vänner. Man lär sig av sina misstag, det kan jag säga av egen erfarenhet! Jag har märkt hur fult det är när folk som är så kära att dom glömmer bort sina vänner och glömmer bort när de skulle ses. Och kommer med en dålig ursäkt eftersom man är med sin kärlek.
     Nu när man haft sin respektive ett tag och inte är sådär nykär längre så tänker man tillbaka på hur man har vart. Och då har man redan antingen glidit ifrån vissa vänner eller tappat kontakten helt. Och det är tråkigt.. för nu när jag tänker tillbaka hur roligt jag haft med alla och att man kunde göra precis vad som helst när man är som singel. Det kan man inte längre, antingen för att man vart skitig mot sina vänner eller så har man en pojkvän som håller fast en.
    Så tjejer och killar tänk på vart ni har era vänner när ni är i ett förhållande. Förhållande är ALDRIG 100% säkra, men det är dina vänner om du behandlar dom rätt!




PEACE!

RSS 2.0