Fredagen och Lördagen

Här sitter jag hos mamma på en lördag kväll och lyssnar på tupac, kunde vart roligare.. ja! Men nu eftersom att jag vart sjuk mer än en vecka och missat mycket så har jag mycket läxa, så det ska jag göra idag. Hellre en lördag än hela höstlovet. Har precis varit på ikea faktist. Köpte min efterlängtade säng och massa annat små plock. Så tänkte jag att jag skulle vara hos pappa och göra läxan, lite behagliare miljö men där hade stora syster och hennes miljoner kompisar tjejmiddag. Så där fick jag inte vara!
   Igår efter skolan hände inte så mycket duscade tog det lugnt sedan stack man till cafét såklart. Var inte så mycket folk där men alltid lika mysigt och trevligt. Kollade på filmen 300, väldigt bra! haha ganska grotesk.. men killar i kalsonger och mantel är aldrig fel!
   Senare bar det iväg till pojkvännen. Vi kollade på dead silence. Hyrde den men visste inte att jag hade sätt den förräns jag kände igen alla dockor haha. Vi kollade ändå och jag blev lika rädd som första gången jag såg den. Jag sov i alla fall gott efter filmen, vaknade inte en enda gång. Konstigt om man jämför med de andra gånger jag har kollat på skräck film. När jag va liten hade jag en slags sjukdom, jag hade skräck mardrömmar, inte vanliga mardrömmar. När jag drömde levde jag i drömmen. Jag drömde att mina sysslingar dränkte mig, min mamma hittade mig i sängen, skippadens efter andan. Inte så roligt för mamma kanske men jag fatta inte ett smack när jag vaknade, så jag plågades inte direkt. Prata i sömnen gör jag med. Marcus blev lite rädd en gång när vi hade kollat på en skräckis och jag var så rädd så jag börja lipa typ. Sen i sömen börjad jag prata och han var vaken. Så han frågade mig, va sa du? hur mår du? då hade jag svarat att jag snart blir normal. Han trodde att han hade fått en psykisksjuk flickvän, stackarn!
   Imon är det matchen som gäller! Längtar!! Några från laget ska dit, skoj. Efter matchen blir det fest på avenyn och göta platsen och massa skoj. Kanske årets största händelse efter Italien?
   Dags att plugga nu faktist. har äckligt mycket. Psykologi läxa, 10s matte, skriva en novell och två andra svenska uppgifter, power point presentation och en media kunskap läxa, skriva om filmen "RÅTTATOJJ?"


pease!


veckan som gått ..

Ja, vad har jag hunnit med sen jag skrev sist?
Jag har varit hos tandläkaren, där allt var bra. Rent och fint :) Idjoten frågade mig om jag hade slått i mina tänder när jag va liten för det var väldigt tunna. Men det visste du ju redan, därav mitt andra problem med tänderna. De fula fläckarna på framtänderna? haha
   Sen har jag haft möte med framtids verkstaden, vi som starade cafét och några till. Tog ungefär hela dagen, men det var inte sååå jobbigt. Drack jättemycket gott té! Sedan åt vi buffén i Mimers Cafét, gott!
   Vart hos farmor fler gånger, ätit mat osånt som man gör hos farmor. Jag har vart hos mormor med och ätit äckligt god mat, och sedan var vi i hennes källare och letade saker vi kunde ha i mammas lägenhet, jag hittade morbrors tränings väskor som jag snodde, bra att ha!
   Jag har hunnit med att träffa älsklingen också såklart!

och idag ska man till cafét, sen sova hos älsklingen och på söndag är det guld match med laget! Viktigaste allsvenska matchen, men guldet det ska ju hem till göteborg!

Ni som inte har nått att göra idag, kom till cafét vettja! stänger klockan tolv, öppnar sju! :D Hör av er om ni inte hittar och skäms inte ;)

peace!

image2


Äntligen frisk

Har varit sjuk över en vecka men kände mig frisk igår morse så jag gick till skolan. När jag kom dit märkte jag att inte en jävel va där. Jag tänkte aja men jag kanske är sen så jag ringde Basse. Han svarade med en hes röst, min första tanke var att han är sjuk men då säger han, "Jag glömde säga till dig att vi börjar sent idag" Jag tänkte nejnejnej .. så berättade han att vi började efter lunchen alltså efter 12. Där stod jag i skolan och klockan var bara nio! Som tur var hade jag min underbara bror Kauan till jämt.. Jag ringde honom och var med på hans lektion. Jag gjorde svenska läxan jag var efter med. Kände mig duktig. Men skulle han ha prov då fick inte jag vara på hans lektion.. boring! Så jag satte mig och gjorde lite matte. Jag ringde My då sa hon samma sak "Oj, det skulle jag berättat för dig" Men det gör inget för hon kom efter 15 min typ! Så idag har jag haft matte och media kunskap roligt, a faktist. Tro det eller ej men jag har saknat skolan och alla min vänner!
   Efter skolan gick jag till farmor för att vänta på systrami som skulle hämta mig. Men ingen farmor eller farfar hemma. Men man har ju nyckeln, gick in och åt både det ena och det andra. När jag kom hem, hände inte så mycket, satte mig framför datorn. Sen käk. Sen datorn. Sen Ugly Betty. Och gud vad glad jag är för att hon är tillbaka. Och som det inte vore tillräckligt bra, kom desperata hemmafruar efteråt! Ojoj va Tasha va glad idag. Och nu sitter jag här och har kollat på Barca mot Glasgow Rangers som slutate 0-0. Jaja jag tycker iaf att vi var det bättre laget såklart.
   Idag har det nog inte hänt nått speciellt. Sitter på BS mediakunskaps lektion eller nått. Fyra-fem timmar vid datan, lär oss om photshop osånt dära! Skoooj.. Har precis vart och köpt godis med Mysan och Basse, GÅÅÅTT ÄRE! När jag har slutat ska jag till Marcus ett tag.
   My ska åka till turkiet på lördag. Hon ska ha sin mobil i en plastpåse för ifall planet kraschar så klarar sig mobilen i vattnet så kan hon ringa 112! Då säger Linus som tror att han är smart, "men hur ska du kunna ringa utan mottagning när du är i karibiska havet!" Då säger My, men jag har comviq! Och man kan ringa utan mottagning! Så sant så sant!!

JAG HÄLSAR TILL MYY


Peace!

Då har även Tasha blivit bloggare..

Då är detta mitt första inlägg, tufft! Jaha, så har jag skaffat ännu en grej på nätet. Jag bara gör som kompisarna. Först var det ju såklart Lunarstorm.se efter det följer väldigt många hemsidor som jag blivit medlem på. Som snuttis, snyggast, hamsterpaj you name it! Nu för tider är jag på sajterna efterfesten.com (natashaa_), bilddagboken (nnatasha) och nu bloggen.
   Antar att ni som är "främlingar" skulle vilja veta lite om mig? Så vad ska jag berätta.. Ni vet redan vad jag heter, Natasha. Jag är föddes 30 april 91 på Mölndals sjukhus. Jag är från Serbien men bor i Kungälv ca 2 mil norr om Göteborg. Jag har två systrar, en yngre och en äldre.. så jag är mitten barn. Och alla ni som själva är mitten barn, vet vilket helvet det kan vara! Men jag älskar mina systrar mestadels. Som liten var jag lugn sen blev jag bara busigare och busigare.. och det tar aldrig stopp haha sägs det iaf!
   Jag har prövat på många olika sporter och aktiviteter, började med dans sen blev det gymnasik. Efter det var det bara dans tills jag började spela keyboard. Senare började jag fotboll som målvakt. Jag prövade även på innebandy, men nja. Jag spelade även bas. Nu är det bara fotboll som gäller, men inte målvakt. Ack nej inte med min korta längd på 155cm. Nu är jag framtill och gör så gott jag kan för att göra mål för mitt älskade KFF (Kungälvs FF)
   Nu för tiden har jag även en undebar pojkvän, Marcus. Vi har varit tillsammans i åtta månader. Första gången vi hitta varandra var i sjuan, för 3 årsen. Även åtta månader då, tiden går snabbt!
   Jag går första året på media programmet på Mimers Hus i Kungälv. Jag trivs superbra! Mycket tack vare de godingar som går i min klass My, Basse, Linda, Sandra, Linus och alla andra. Det passar mig perfekt. Jag är hel nöjd med mitt val. Innan det gick jag på Munkegärde skolan, som jag saknar oerhört mycket. Speciellt klassen!! Och innan det gick Jag på olseröd skolan.
   Aa det var la det mesta om mig.. Vet inte vad jag ska berätta för intressant om mig. Inte för att nått vrkar så intressant. Men det kommer inte komma fler sånna här inlägg iaf. Jag tror iaf att My eller Rijad kommer att läsa mitt ALLRA första inlägg haha!

Peace!

RSS 2.0