Nike Mercurail

På nike ID kan ma designa sina egna skor väskor och massa annat. Och jag hade sätt mina älskade fotbollskor där och har tänkt att beställa hem dom men nu fanns dom inte kvar. Ni kan tänka er att jag var arg igår när jag skulle sova! De finns ju inte i affären heller. Vad ska jag göra nu då när det varken finns på nätet eller i affären? Nog lyckat inför nästa säsong. Dom skorna är som gjutna för mina fötter, buhuuu! Tänker inte köpa dom nya, pff! Nejnej orginal ska vara orginal!
    Dags att packa inför matchen, självklart är mina blåa Mercurial redan nerpackade även fast det är nästintill att spricka helt! Good luck to me and my team!

'

PEEEACE!!

Yoggi Dröm, nya smaker..

Vanilj youghurt med smak av jordgubb och cheesecake. Verkligen en suverän idé! Smakar som glassen strawberry cheesecake hos Burger King. MUMMA! Om du inte har smakat på den måste du testa den nästa gång du är i närheten av en BK. Fyfan va gott! Det kan man kalla himmelskt gott. Youghurten var nästan lika god, efter som det är en youghurt blir det lite mer syrlig smak, funkar det med. Väldigt god! Synd att man köper dom i 8pack med andra äckliga och trista smaker..
     Som denna nästa som jag tänkte berätta för er om. Yoggi dröm med mjölkkola! Låt er inte luras som jag gjorde. Haha! Jag tänkte, ååh va frukosten kommer bli god med toffee vid sidan om mackan. Hur den smaka? Bedrövligt! Som sagt så är youghurten lite syrlik och kolan är verkligen söt. Tillsammans? För en syrlig smak med en del socker, sen sätter sig smaken längre bak på tungan och då känner man toffee smaken.. Verkligen ingen bra kombination 

Släng mjölkkolan i soptunnan och fyll kylen med jordgubb/cheesecake smaken! Tack gode Gud så finns den i en pack! FYLLA KYLEN!





PEACE!


Kval nummer 2 idag..

GP:s krönikör Mats Härd tror däremot på 90 mållösa minuter. Men Zlatan har haft tur mot Ungern de två senaste gångerna. Ett avgörande mål i vardera match (1-1 & 1-0). Han har en förmåga att lyckas mot Ungern. Jag hoppas att detta även stämmer ikväll och detta sa han om dagens match: "Jag håller hög nivå, jag har mycket ansvar vart jag än kommer. Jag ska visa vad jag går för, jag är här för att dominera och det är det jag ska göra." Och här är Lagerbäcks startelva, ser ganska ok ut.. 8 av mina 11 spelare från förra inlägget är med. Kan funka!

Isaksson
Andreas Isaksson (1/11)

Petter Hansson      Majstorovic     Mellberg
Petter Hansson, Danijel Majstorovic(2/11) och Olof Mellberg(3/11) finns på backen ikväll. Stark trio!

Oskar Wendt            Källström     Daniel Andersson     Micke Nilsson
Oskar Wendt (4/11), Sebastian Larsson, Kim Källström(5/11) (som har en väldigt offensiv roll), Daniel Andersson och Micke Nilsson(6/11) (Han har motsatta rollen till Kim, alltså defensiv).  Ser hyfsat ut här på mitten

ZLATAN!      Henke Larsson
Självklart min älskling på vänster kanten, Zlatan Ibrahimovic (7/11) och slutligen Henke som en gammal hedelig touch! (8/11)




PEEEACE!

Inför VM-kval nr.2

Imon är det Ungern som Sverige tar sig an. Och om jag ska vara ärlig så tror jag faktist att Lagerbäck måste dra till med snabba och stora förändringar. Med förra matchen spelare kan vi nog slå Ungern, men det blir en jämn match och vi kommer inte vara överlägsna. Här kommer mitt tips till Lagerbäck, avgå eller utnyttja de unga och de svenskarna med utländska rötter. Sluta vara så patriotisk. VÅGA! Och ett tips om gubben nu skulle vilja vinna och ta Sverige till VM, en laguppställning, helt gratis! WIII.
Isaksson
Isaksson i mål en självklarthet.

Stoor     Mellberg     Majstorovic    Micke Nilsson
Stoor på backen tillsammans med Mellberg, Majstorovic och Micke Nilsson.

Viktor Elm     Oskar Wendt     Behrang Safari     Källström
Mittfältet har vi Viktor Elm, grym kille från Kalmar som har den offensiva rollen. Oskar Wendt, Behrang Safari och Källström

Henke Larsson     ZLATAN!
Henke och Zlatan (såklart) på topp.




PEACE!

Kan knappt tro mina ögon...



Vill bara gråta! Min än Vicky gav mig en länk nyss från aftonbladet. Hon skrev bara herregud tasha läs det är så man börjar gråta. Jag gick in och läste och ett stort hat inom mig växte och bildades upp. Att det finns sånna sjuka människor och att det existerar, att det händer. Det går knappt att tro. Jag är oerhört tacksam för att jag inte har det så men visst det kan lika gärna hända här. Men då gör åtminstonde polisen och staten nått åt det. Här visas det bara hur lite rätt och respekt kvinnor får i vissa länder.. Läs och bli berörd!

http://www.aftonbladet.se/kvinna/article3117510.ab


PEACE! Och då menar jag verkligen fred, det är det vi behöver på vår jord mest av allt..

VM-kval nummer ett

Sverige flög till Albanien. Matchen slutade 0-0. Inte så konstigt när Albanien är nästan oslagbara på hemma plan. Holland lyckades bara göra ett mål på bortaplan i EM. Sen är Sverige väldigt fega tycker jag. En ny tränare hade inte suttit fel, det sa jag även under EM. Ingeting händer när Sverige har anfall, inget tryck. Rusar ett par meter, men ändast en spelare så då får den sakta ner och vänta in dom andra. Anfall som ett lag istället!! Sverige sluta va så svenska! Våda nått nytt, våga ta chanser, våga gör nått ovanligt. Nästa match! Sveriger - Ungern 10/10
   
Serbien vann sin match med 2-0 mot färöarna. Första målet gjordes av min älskling Nikola Zigic. Och det andra målet var självmål. Han fick även ett gultkort och färöarna fick en spelare utvisad efter 2 gula. Nästa match! Frankrike - Serbien 10/10
    Kroatien spelade också idag. Även de vann sin match, med 3-0 mot Kazakstan. Niko Kovac, Modric och Mladen Petric stod för Kroatiens tre mål. Nästa match! Kroatien - England 10/10
    
Och här är mina tre favoritspelare i vardera lag!


Zlatan Ibrahimovic
Nikola Zigic
Nikola Zigic

Luka Modric
Luka Modric


PEEEAAACCCEE!

Plåg musik...

är sån musik som sätter sig på hjärnan! Nu sitter jag här och kollar massa musikklipp på youtube, blev så när man kom längre och längre fram bland olika låtar här kommer några! Snälla sök på dem ni kommer säkert känna igen dem. Någon plåg musik som jag missat? Intressant att se..


Cheeky girls - Cheeky song


O-zone - Dragostea din tei (Mi ya hi)


Las Ketchup - The ketchup song


Martin Svensson - (Du är så) Yeah yeah wow wow


Drömhus - Vill ha dig


Caramell - Efter plugget,  även om du var min och jag ser på dig.
Blev en del dansande på talangshowerna haha


Peaches - Rosa helikopter
Miio feat Daddy Boastin - När Vi Två Blir En
Bubbles - My boyfriend och även Happy girl
Mange Schmidt - Glassigt

Ska fylla på när jag kommer på flera!



PEEEACCE!

Kick - Fest hos mig

Hitta lillsyrrans nya OKEJ-tidning. Gud vad den har förrändrats förresten! Aja, tillbaka till det jag skulle berätta. Jag satt och kolla igenom den och hittade en interjuv med en duett som kallar sig KICK, två tjejer den ena nitton och den andra tjugo. Två svenska tjejer. Så stod det om en sommarplåga som dom hade gjort. Som kallades årets sommarplåga, och jag kan då inte hålla med. Eller en plåga var den, var tvungn att gå in på youtube att lyssna och se, men årets vet jag inte? Jag har ju aldrig hört den innan, varken nån av mina systrar. Har du hört dem? Jag hoppas iaf att det inte blir mer musik från dem. Sorry men så är det. Låter barnsligt och jag kom att tänka på bubbles så nu lyssnas det på dem, haha!
REGNBÅGENS BARN

KICK
Hårförlängningen var inte den bästa.. Men söta tjejer faktist!



PEACE!

Fotbollen, kanske inte lika roligt längre!

Jaha då fick man besked från Cissi idag från doktorn. Hon har ju haft problem med knät. Så då skicka om henne till sjukgymnasten och det verkade gå bra, men inte! Nu fick hon beskedet att korsbandet är av, det betyder minst ett år utan fotboll. Det betyder även tråkigt för mig. Eftersom Cissi är bäst och med henne spelar jag bäst. Vi klickar liksom på planen utanför med såklart.
   Baby krya på dig! Och skynda dig tillbaka!!

Cissi på tåget.
Cissi på tåget, fick inga andra bilder på henne haha


Invigningen på cupen i DK.



Cissi kan!


Radarparet efter en match


Snygging. Vi sov ganska packat.


Strike a pose, höhö


Efter lite styling från mig.


Dance och sjunga kl.7 på morran, vi gillart


Knäna såg inte bra ut, men ett år trodde jag inte


Jossan och Cissi bjuder på sig själva



Jag älskar dig!





Peaaaace!!

RSS 2.0