Första matchen..

efter två sjuka veckor! Det kändes underbart att få spela. Har vart sjuk så har vart borta länge. Innan jag gick på planen kleta jag på massa tigerbalsam, men herre vad jag svettades och blev varm efter bara en vända! Matchen gick bra bleb 3-0 till oss. Klass 3 match iofs, inget för mig. Haha! Men jag spelade hela första och lite i andra. Självklart när det känns sådär skitbra så ska nått vara dåligt och då var det magen, inte lätt att spela då. Gjorde mitt bästa och har nog aldrig vart så taggad innan! Men Trisha i back on the field!!
     Nu är det iaf dags att sova, ska upp tidigt imon till jobbet! Känns skönt att jobba lite eftersom jag reser till Egypten i december med Vicky<3<3 Så ska jag även jobba under höstlovet och på julafton, blir feting cash! Hahaha God Natt!


Jag på en vinterträning!



Peeeeeace!

Till Alex och Natha!

Tack för att ni kommenterar inläggen! SKOOOOOOJ. Det betyder att ni även läser dom och det är ju ännu roligare att någon läser dom. Har inte lärt mig hur man svarar på kommentarer men kan svara här.

Till Natha: Tack sötnos! Det har du med, verkligen. Hela du är fin haha Lilla Poccahontas<3
Till Alex: Jag får se hur jag gör. För jag tror att jag var tvungen att välja det i början isf. Plus att jag har redan så många som man ska ha. Men vi får se! Hade vart skoj att få gå med dig<3



Cissi Natha och Jag på en inomhusträning i vintras. De är söta! <3



PEACE!

För bra..

för att platsa i den andra gruppen. Jo jag har då hört att man kan vara för dålig för nått, men för bra? Det var iaf anledning till varför jag måste hoppa av livskunskapen som jag verkligen vill läsa. Livskunskapen ligger nämligen samtidigt som min Matte B lektion. Jag frågade min mattelärare om jag skulle kunna byta till den andra matte-gruppen där jag känner en del också. Men icke! Nej nej här ska det inte bytas för jag kommer försämra mig och min grupp är lagom för mig och om jag hamnar i den andra gruppen så saktas jag ner och matten kommer blir sämre. Surt! Så ingen livskunskap för mig inte. Funderar på att lägga till psykologi istället? Sådana saker är alltid intressanta, precis som livskunskapen. Det posetiva är att jag får ytterligare en sovmorgon och slutar tidigare en dag när alla andra går till 4. SEEEGT!
    Detta fick mig att känna mig utstött på nått sätt. Oftast är det ju den som är sämre som blir utstött, iaf som jag uppfattat det. Men att man är för bra? Asså jag vill verkligen inte skryta men jag kan bara inte fatta att jag kan vara bättre än någon annan det låter så hemskt elakt för mig.


Jag är både den fina blomman och den vissna.



PEACE - alla är lika bra fast på olika saker!

Är du förkyld? Här kommer ett tips...

...som verkligen funkar! Jag testade det i förrgår och min halsont är redan borta och förkylningen är nästan veck. Min underbara kur som du använder 3-4ggr / dag är TigerBalsam. Du smörjer in dig 3-4 gånger om dan på bröstpariet och halsen. Detta gör att blodflödet ökar och på nått sätt blir det bättre. Det är helt ofarligt inga biverkningar har visats, det står faktist på förpackningen. Jag smörjer in mig när jag vaknar, när jag kommer hem från skolan, sen efter några timmar igen och sist innan jag ska lägga mig. Så börja smörj och bli av med förkylningen, en liten varning - lägg inte i närheten av ögon, näsa eller andra slemhinnor.





PEEEAACE!!

Övningsköööööööra

Idag har jag och pappsen vart ute och övningskört. Jag bli bättre och bättre. Men asså fan inte lätt när man är liten och bilen är stor. Kanske bättre med mammas lilla Clio? Jag älskar iaf min S40, 08 årsmodell, guld lack och bruna skinnsäten, med brun-grå inredning och med pappsen bredvid känns allt säkert, som när jag glömmer av bromsen haha.
    Det som inte går riktig bra än är kopplingen. När jag väl är igång och kör så är det lugnt från ettan till tvåan till trean osv och även neråt. Men när motorn inte är på, då är det problem ingen mjukstart inte och bromsningen likaså, bromsar som om det vore en älg framför.




Såhär ser min bil ut, fast lite mer guld.



PEAAAACE!!

Domare, roligt och svårt jobb

Ja då har jag varit domare i helgen, tre matcher för små tjejerna i föreningen. Vi har fått en domarutbildning, några av oss i mitt lag. Det var verkligen inte lätt.. jag kommer hädanefter ha mer respekt för domare! Just första matchen är svårt när man är oerfaren. Och det känns ganska jobbigt när man är osäker och dömmer sin första match för 11åringar och tränarna klagar som fan. Just jag är ju en sån som kan säga ifrån så det gjorde jag, men tänk de tjejerna i mitt lag som inte riktigt vågar säga ifrån. Dålig stil av tränarna med tycker jag, de tränarna 11åringar i nått jävla landslag, inte ens ett a-lag eller junior-lag. Dålig stil!
    Detta hände under matchen som gjorde att jag fick mig ett tjöt med deras tränare. En tjej från vardera lag är i en närkamp och andvänder väldigt mycket arm. Man kunde inte se vem det var som började eller skilja på vem som "låg underst" eller vad man ska kalla det.

Tränarn - Vafan domarn! Du får ju blåsa av när de andvänder armarna på det sättet!
Jag - Jasså det tycker du? Kan du tala om för mig vem det var som börja.
Tränarn - Nej..
Jag - Nej, hur ska jag då kunna blåsa av när båda håller på lika mycket.
Tränarn - Jamen du får ju blåsa av åt varannat håll då.
Jag - Skrattar åt henne och fortsätter mitt jobb..

Jo men jag blåser nog åt varannat håll. Efteråt fick deras tränare skäll av det andra lagets tränare och en del föräldrar, weeeei GO DOMARN!





PEEEEAACE!

Alvin and the chipmunks/och gänget

Jag älskar ju barnfilmer och familjefilmer. Dessa underbara varelser är inte bara söta utan sjunger dessutom. Och den har även den varma känslan om att vara en familj som alla oss lipsillar fäller tårar för! Dock, ibland lite seg. Annars är allt grymt!
    The chipsmunk är tre stycken jordekorrar som är bröder. Alvin, Theodor och Simon hittar hem till Dave Seville (Jason Lee från "My name is Earl) när deras gran huggs ner. Men med dem kommer inte bara sjöngsång utan en hel del problem med. Dave är låtskrivare och de slår igenom och blir kända. Men det är många ups and downs under resan. Mycket kärlek!
     Om ni inte gillar barnfilmer och animerat så rekomenderar jag den ändå, ge den ett försök. Alla gillar den inte, men jag gjorde det! De tre små ekorrarna är animerade resten är verklighet. Jag gillar den skarpt! Gå och hyr den, nununu!

Simon - Alvin - Theodor



Theodor är min absoluta favorit, han är fet och så kärleksfull så det är för gulligt!



PEEEAAACE

What happens in vegas..

Detta är en riktig komedi! Roligast på länge. Cameron Diaz och Ashton Kutcher gör detta perfekt båda två! Dom är som gjorda att spela tillsammans, båda är roliga och båda är helt galna och överdriver jämt.av mig får den lätt en femma!
    Cameron blir dumpad och Ashton får sparken av sin egen far. Så det båda åker till Vegas, inte tillsammans. Av misstag får det samma rum på hotellet. Det festar tillsammans och det slutar med en bakfylla och en ring på fingret och även 3 mille, men hur blir det efter skillsmässan då? Vem får pengarna? och what happens in Vegas stays in Vegas. Eller?
    Jag rekomenderar verkligen denna filmen! Ashton är snygg, Cameron vacker och det är ju det finaste paret!






PEACEEE

Borås, en del att bjuda på!

Vart i borås. först och främst för djurparkens skull. Om Natasha vill till djurparken för att kolla på djuren så ska hon få göra det. Och så blev det. Lillasyster och mamma var sällskapet denna soliga dag! Tigrarna är för fina, underbara. Fick se de matas och fick veta massa om tigrar och tjuvjakt på dem. Så hemskt att det finns sånna människor..
    Men jag fick köpt en del iaf, det gillar vi!


Grymmt tuggummi från Lagerhaus med en check lite spegel inuti, jag älskar!
(Tuggummina var inte så välsmakande som asken iaf)



Jeans från Cubus, 100:- på rean!
Chinos från Gina, 299:- har jag för mig?
Två par vita sneakers från Wedins, 99:- och 124:- båda på rean!
Och två pannband från Gina!


PEEEEEACE!

Kultur kalset gick ändåså!

För Andra Generationen kom! Oj oj säger jag. har lyssnat på dom i ett par år, underbar musik! Dom tar jugoslaviska låtar och gör om texten och skriver på svenska. Blir så bra! Svenskarna på stället gick loss. Araberna vissla och gjorde sådanna ljud som bara dom kan. Och vi juggar drog igång kolo (folkdans som dansas i ring). Köpte deras nya skiva med, det autografer. Haha! För er som inte minns så ställde de upp med "Kebabpizza, sljivovica" i svenska melodifestivalen! Sällskapet var mamma och systrarna, skitbra!





PEACE!

Rix FM festival och Kultur Kalaset

Kanske har man mognat eller ingen aning vad de kan handla om. Men inte alls sugen på att vara inne i stan under kalaset. Visst skoj att vara med folk o allt det där. Men känns som fel musik. Lite mer hiphop och r'n'b hade lockat mer!
   Var iaf inne med mamma, syster, Elana och Aldina. Aldinas vänner va såklart med, trevligt! Vi hade en rolig kväll på Rix FM festivalen. Lite fel planerat att låta dom som drar igång publiken bäst i slutet. Och för bandet ska vi inte prata om! Haha Förövrigt var det en trevlig dag och kväll.
    Fick köpt en go myströja på cubus för 149kr !! Riktigt billigt. Inhandlade även två nagellack. Lyckades även tappa ett så det for i stengolvet och självklart gick det sönder och jag fick nagellack över mina jean och min systers(!) skor. Haha skoj var det ändå. Blev även att traska till favorit Yves Rocher. Köpte ett solpuder som jag kommer använda som härlig rouge! Och såklart två kakao duschcrémer.


Outfiten för kvällen




Solpuder från Yves RocherDuschgel från Yves Rocher med doft av Afrikanska Kakao bönor

PEEAAACCEE!

Torp i uddevalla

Vart i torp med mamma, syster och Elana. Fick handlat en del! Var första gången jag var där, nått speciellt? Nja inte så faktist. De vanliga affärerna. Men det var en trevlig hel dag ute i Torp!



Jacka från indiska, känns helt rätt och helt mig! Älskar den så är den fodrad så den är varm. Och riktigt mjuk och skön.
Svart kort tröja med trekvarts armar från Gina. En sån som alla har, praktisk, både till fest och vardags!
Skor från indiska med kilklack och öppen två. Vet ej när jag ska använda dom, men 50kr för skor? haha
Senapsgul/orange stickad kofta från VeroModa. Gosigos! Stor skön krage, även denna har trekvarts armar.
Och ett halsband från VeroModa med tre svarta hjärtan. Guld och svart är fint ihop.



PEEAACE!!

Bröndby cup

Då är man hemma från Bröndby! Där man har spelat en fotbollscup och kom fyra i a-slutpsel. Bäst hittills! Som vanligt hade vi för roligt tillsammans! Och med min nya kamera så blev det uppemot 800 bilder. Blev en del att radera så nu är dom bara(!) 600 haha!
    Mötte ett bosniskt lag. Vi underskatta dom först. Men jävlar va tjejerna kunde lira boll! Hälften av laget representerar bosnien i ungdomslandslaget. Men måste säga att många av dom såg ut som män. Såklart så var man tolk framotillbaka mellan tjejerna. Men det var roligt, alltid skoj att träffa nytt folk!
    Var på tivoli en dag, Paris Hilton var där. Vi missa henne men många i laget såg henne. Men därimot såg vi Sverige, mycket bättre om du frågar mig! Det var en attraktion som var en kombination av Liserbergstornet och slänggungorna! Läskigt faktist, men ganska underbart med en liten känsla av att vara en flygande fågel!






PEEEACE!!


RSS 2.0