GISSA...

LÅRET?


Frefrefreeedag

Gick upp vid 6 imorse, I JUST LOVE IT! Solen skiner in genom fönstret, du här fåglarna, du känner vinden vina genom den öppna lilla springan i fönstret och du känner att luften fortfarande är så där morgon kall luft! Kan det bli en bättre dag? Om man ska upp så tidigt för att göra halkan, oooja! Men 5h bussresa sammanlagt var mindre segt, dog.. nära iaf. Klarade den iaf, var nervös som aldrig förr. Äckliga läraren eller vad man ska kalla honom, skrämde upp mig som faaaaaaan. Fick panik, ville bara hem. När jag väl satt där i den GULDIGA mercan så var det helt ok, och himla skoj. Ingen kuggande här alltså. One step closer to the körkort!
    Trodde att eftermiddagen skulle vara rolig o spänningsfull, icke! Mötte ytterby, derby. Och jag vill lova efter att åkt buss i 2,5h o sovit på bussen för att sedan byta om i en bil och börja spela match 20min senare så är man inte TAGGAD! Matchen gick skit, vi söööög :)) Men jag gillar mitt lag men vi var verkligen dåliga. Och tråkigast ever att jag var själv topp, meeeeeen men, över till resultatet 3-1 till Ytterby.
    Tur iaf att dom inte tar ner a-lags spelare för att dom fruktar oss, eftersom det är dom enda matcherna som dom får spela. Mikaela är iaf bäst av er alla, utan henne.. inget vidare.

Från vänster: Kuken/Rött Kort, Warrior/Gult Kort, Latast-&-grinigast-på-plan/Assits - DE TRE MUSKETÖSERNA



Klicka on da pic!
 

PEEAAACE

Nån blev myndig igår..

Yeeees bebisar, som Ulf brukar säga! Lille marcus blev 18 icke dåligt.. Oj va stor och mogen han kände sig när han vaknade visst ja! Precis som när han var lite "känner du dig större än igår?" "Aaaaaaaah.." Hmm yeah right! En dag äldre jaaaaaa! Men han fick iaf en bra födelsedag förutom att han va lite sjuk, illa. Men GRATTIS BABY!


Han är faktist där till höger i bilden, i bakgrunden :))))

Täsh is back on track..

eller kanske back on blogg. Vad vet jag. Jaha vad har jag gjort senaste tiden. Sista inlägget var ju trots allt 18/2. Jaaaa My kan då ha rätt att jag är dålig på att uppdatera, fuck that shit!
     Jaha vad har hänt nu då? En dag efter förra inlägget fick jag en kusinpluttiplutt IGEN, yeaah! Förökning på högsta nivå. En liten Leah, med en matta på hövvet!
     Nu är det APRIL!! Det betyder snart blir nog 18 yeeey! Då är det parteeeeey.. men min älskade Vicky kan inte vara med BUHUHUUHUHU... Men hon och kakan och jag ska ha en fin dag tillsammans innan hon åker utomlands.
     Min My kom hem från självaste BIG APPLE igår. Saknat henne som fanfanfan! Rackarns att hon vart sjuk.. stackarn! Men hon hann minsann fjäska hos Uffepufffe och köpa en liten Batmanis klockis för 2000 lappen. Lögnt!
    Sen har två vänner fått körkort (snart är det min tuuuuuutuuutuuur) Grattis till Sandra och Linus!!
    Sen har lillasyrran fyllt år, 14. Men hon är fortfarande men pluttig mes! Like her! Congrats typ eller nått liksom typ typ till dig lilla fjåååårzZz!
    Första seriematchen avklarad. allstå fotboll för er retards som inte fattar.. En vinst där med 6-3 mot Qviding. Själv stod man för två mål, skööööönt!
     Nu ska jag fortsätta plugga och digga till AMY WINEHOUSE, hon är ball! Ha det gött haaaaj


PEEEACE

RSS 2.0