Heja GT och min babe!

Yes. Första gången var 2001, sen efter det var 2004 och året därpå 2005. Sen tog det två år och nu 2008, blev han utsedd till Sverige största sportstjärna i GT. Ett stort repotage om min babe och en fint mitt uppslag med 352 underbara bilder som ska upp på väggen misstänker jag! 

Ett litet utdrag :
Allt annat hade varit löjligt.
  Så är det bara.
  Precis allt annat, precis vem som helst annars... vi hade bara
gjort oss löjliga.
  Det beror inte bara på att 2008 var ett svagt svenskt idrottsår
med få hjältar, färre hjältinnor
och inga bragdliknande insaster.
  Det är i sånna lägen det är bra
att ha Zlatan Ibrahimovic. Ett,
bäst, hetast
- i år igen.
  Oslagbart!

Smaka på det Miki!




PEACE!


tjena tja hallå!

Jag tänker inte berätta om min jul. För den var precis som alla andras fast bättre! Och ja jag åt massa god mat och fick massa presenter som man uppskattar till maximum, precis som alla andra...
   Imon är det nyår japp, och då betyder det supa skallen av sig för vissa. För mig betyder det, mat o dryck med underbart folk och sen vidare till lokalfest för fler goa människor! Lokalfesten får bära eller brista, annars har man ju ett reserv ställe. Yes baby!
    Har jobbat som ett as alla dagar förutom juldagen tror jag det heter.. Jag och Jessica svettades och stressade. Men oj vad duktiga vi är och oj va folk blir dumma i huvudet bara för att det är rea. Shoppat lite varje dag nästan, det gillar vi. Så då blir man glad efter att gå hem från jobbet!
    Lite arg är jag.. nu får man tydligen inte vara med på Ytterby Cup. Nähe tjena, och varför inte? Tja, undrar jag med.. Anmält mig? Japp! Tränat? Nja men inte mitt fel att jag vart sjuk men frisk nu..? Hört att det finns en ledig plats så nu blir det att knappa in tränarns telefon nummer på den lilla svart saken o dra på smör rösten. Behövs nog ingen smör röst han kommer höra min sorgsna känsla för att jag inte spelat på flera veckor.. yes!



PEAACE!

Rysskan är hemma!

Japp man har tydligen bytt nationalitet efter en resa i egypten. Aa alla sliskiga kåta illaluktande araber trodde att man var från RUSSIA så fort man talade om vad man hette. FUCK YOU. Tog längre tid för mig att komma igenom säkerthetskontrollerna, efter att apan frågat "Natasha?" Hundra gånger, till slut.. "Russia?" Ville bara spotta o spy på honom kanske till o med lägga en o annan fis på honom.
    Förutom alla slibbiga djur har jag haft det underbart med min absolut bästa vän Vicky! Bara degat, inget annat. Spelat kort som nördar och läst en feeeeting bok som en ännu större nörd. Fast boken, snabba cash, är ju inte nördig så då kan jag inte vara en nörd. Den handlar ju trots allt om hårda juggar, INGA RUSSAR!
    Snorklat och dukit som en sjöelefant har man gjort, och åkt undervattens båt o kollat på nemo o hans vänner. Prutat som aldrig förr också, även prutat för att sen gå därifrån utan att köpa det, lättroat barn har roligast. LOGISKT!
    Nått jag saknat mest av allt! GRISKÖTT. Hatar att åka till musseland. Kan dom inte anställa några som inte är musse så dom kan laga lite gris till mig? Men julskinka blev det ton av dagen efter att jag kom hem, jull-aftåån!


Hade det inte skönt, ba chilla.

                                                



PEEEACE!


RSS 2.0