Första dan med kameran..

..blev med My. Började med lite glarre i glasscafét traskade vidare till ankdammen med Knöös och Viktor. Blev ungfär, 300bilder. Hur skoj kan det vara att ha en bra kamera? Det är fan alla tiders! haha Men tänker inte lägga upp alla bilder här iaf. Blir de kanske fem bästa..


gilla läget


PEACE!!

Solen är häääär...

men jag har jobbat såklart. Natasha kommer återvända till skolan i sin normal färg. Väldigt roligt medans alla ligger ute och steker och badar så jobbar jag. Därför har det inte heller uppdaterats här (motsatsen till mitt konto nu för tiden).
    Jag har ÄNTLIGEN fått kameran. Pappa bråka lite med dom i affären och till slut fick han den, det är min pappa det. Sådan far sådan dotter!
    Systern och Miki kom hem i tisdags. Saknat dom sjukt mycket.. Så det blev chill med dom hela dan! Fick ju såklart lite presenter med. Ett linne, verkligen sött och typiskt mig! Två brojanice, religösa armband som man ber med. Och ett halsband som verkligen var jag. Och såklart mina älskade serbiska chips!

Halsband



Pappa är cool haha! Dessa två tröjor fick han av Miki och Tanj när de kom hem. Roligt tyckte pappa, Lite mindre komiskt tyckte jag!



PEEEAACE!

Kär i tapeter?

Jag älskar att inreda! Verkligen älskar det. Först fixades ju mitt rum, dock inga nya tapeter. Men nu ska det göras om i hallen på över- och undervåningen och hela trappen, sen toan sen mitt rum. skoj! Och jag blir tokig så fort jag går in i en tapet affär jag vill ha alla tapeter och jag ska tapetsera hela huset. haha!
    Till de båda hallarna blir det samma eftersom att det "flyter ihop" på ett sätt som inte går att förklara. Så det blir caffe latte färg typ. Underbar färg! På nerevåningen har vi trä panel också, alltså trä från golvet och en tredje del upp typ, så det kommer bli tjusigt! Sen är det nya möbler som ska in oså. Underbart? nu när inte mamma eller storasyster bor här (vad hemskt det låter, menar verkligen inte så) då får jag bestämma allt själv, det blir bäst så. Jag är den enda i familjen som har öga för färg, form, konst, design osv.
     Har ju jagat min kamera med som en idjot! Först till expert på bäckebol för att köpa den där, men då fanns den inte inne bla bla skulle komma till huvudlager sen till dom skulle ta 4dar cirkus. Sen kommer vi tillbaka då har dom fått fel leverans, underbart - sånt som bara händer mig! Till min lycka säga han att det finns en kvar i Eriksberg, vi åker dit i racerfart. Men slut där med! USCH för dom. Så dom skulle få in den till huvudlager bla bla osv. skulle ta 4dar. Imon har det gått fyra dagar! Jag är i hög varv. Hoppas de ringer imon, för vi har lagt handpenning så vi kommer att få en, wiiiii va glad jag är!

PEEEACE!


Opera, har du vart på opera?

Jag har vart på opera, och fy sjutton vad det var tråkigt! Hittade nämligen lite bilder från den dagen så kom och tänka på att jag måste skriva om det i min blogg.
    Vi såg Figgaros bröllop. Först var det rundvandring, skit imponerande verkligen (ingen ironi). Fick se kostymerna, bakom scenen och allt sådant fräckt. Vi satt iaf längst upp, på balkongerna. När man kolla ner blev man höjdrädd, och jag är då inte höjdrädd! Folket började droppa in och det fylldes snabbt. Var fascinerad över hur mycket människor som fick plats (och som va där frivilligt?). Jag förstod ingeting av de 3-4h vi var där.. jag var inte den enda. man hörde inte vad det sjöng för nått så smarta som dom är hade de en text remsa med texten på. Jo, men visst! Hygglon tänk på oss som inte har perfekt syn, och det är inte jag själv om.
    Klart att man blir fnissig när man sitter mellan Basse och My. Alla vet det skratt känslan som vill bubbla ur kroppen när man egentligen inte får det. Precis som nu! I en opera, där akustiken är så bra så sångarna inte använder mickar? Det slutade i kaos efter att MP1 från mimers hus vart där. Lärarna somnade, Linus skriker ut, skit högt för att GAIS ligger under i matchen och jag dricker samtidigt som jag skrattar alla vet ju vad som händer då? Men inte med mig, jag höll tillbaka det tills My trycker på mina kinder så det flyger ut rakt på tjejen framför. Jag som hade både saft och host i halsen låtsades som ingeting när tjejen kolla bak. Pinsamt, men förlåt mig för den insidenten.


Göteborgs operan
Dålig mobil bild - plus det ser inte så högt ut. Ser ni den lilla skärmen. Vita med blå text?


Sandra Jag Linda - underbara!

Jag och My är väldigt olika men ändå så lika!

Är bara tvungen att visa hur vita min skor var i början, de skiner! (Fotlänken har jag gjort, lite små stolt haha)




PEACE!

fint väder - chill vid sjön!

Eftersom det vart så fint väder dessa dagar så var vi ute vid ingetorp igår och idag. Väldigt trevlans om vattnet inte skulle vart så kallt. USCH och jag är väääldigt och då menar jag extremt kräsen när det gäller vatten och att bada! det ska vara varmt och jag ska se och veta vart jag sätter fötterna, tack! Och nej jag är ingen bortskämd snorunge. Det är bara sån jag är, har vart sån sedan jag var liten. Minns när man åkte ut med fritids på sommarloven, alla barnen badade utan Tasha för hon? ja? gillade inte vattnet så enkelt är det.
    Men jag doppade mig iaf ett par gången igår, duktig som jag är! Idag blev det dock inget dopp. Vi var nämligen inte vid bryggan och jag har ganska svårt för att gå i. Vi som bada (eller aa, var där) var Kauan Vicky Alex (Vicky bruuur) och jag. Skoj har vi iaf! La Familia<3 bahahah!




Jag håller mig på land istället, mmh! Brännan har ju försvunnit, måste bygga på den, haha







PEEACE!

Nya bloggen!

Hur dum kan jag vara ? Tog bort hela den förra!! Åååh vad irriterande..
   Kom på en dunder idée! ALLA har haft lunarstorm någon gång i sitt liv. Det är precis samma sak där på presentationen. Så jag frågade lillasystern efter hennes om jag kunde logga in. Det kunde jag och jag fatta allt nu, nästan! Så va tycks om min NYA  bloggdesign. Ska be basse lägga in min gamla header med!

OCH ZLATAN GER MIG TUMMEN UPP! haha

PEACE!

Irrrrriterad

Försöker ändra lite i bloggen så den ska bli finare, men det är f*n inte lätt!! Så därför fortsätter jag imon. För er som inte känner mig har jag väldigt temprament. Så nog bra om jag inte försöker mig på det mer för tillfället.


PEACEE!!

Bilder från Turkiet

Bättre sent än aldrig haha! Kameran är bajs, så sorry för kvalitén!

Vårt underbara hotell
Vårt hotell, 5 stjärnigt och sviten.


Som tur var han jag se slutet på Eurovision.

Jag och Lillasyster
Första doppet, blekfisar!

Ändå jag och storasyster
Jag och storasyster försöker bli bruna..

Aerobic
StepAerobic, aldrig mer för mig! Fotboll (L)

Lobbyn
Lobbyn! Hade stjärnfall i taket!

Vattengympa
Vattengympa är inte för tanter, skitskoj!

Från balkongen
Utsikten, hade ju ändå sviten. Lite skryt!

Familj
Storasyster, mamma, lillasyster och jag!

Natasha
Vågorna är ändå bäst!

Natasha
Steker i vattnet!

Discotek
På ett grymt diskotek.

Systrar
Lilla, jag och stora!

Jag och Engin
Jag och min tyskturkiska vän, Enging!

Jag och syster
Ändå storasyster<3 Vi bjuder på backslicken hahah

Jag och lilsis
Gången till stranden, vi skulle in till Alanya.

Dans på baren
Klart det blev dans på baren!

Dans på gatan
Och varför inte lika gärna dansa lite på gatan med?

Natasha
Nere vid havet och doppa fötterna, bäst på natten!

Ändå systrar
Mina älskade systrar!



PEEEAACE!

DNA - a part of you

Har jobbat i kanske två veckor nu eller nått. Inte många gånger iaf. Trivs skit bra bland alla skor, haha. Skor är verkligen min grej har jag märkt. Blir lite beroende framkallande och man vill ha alla skor som finns i butien. Har redan köpt 3par på denna korta tid. Hur kommer detta gå? Vi löser det, pappa får helt enkelt fixa en till skohylla!
    Och ett stort grattis till min jobbar polare Camilla som har förlovat sig. Hon är 25? (tror jag) så det är seriöst, ingen gymnasie förlovning. Så det kommer antaglien gifta sig nästa sommar. Blir helt varm i kroppen och inuti mig tänds ljuset igen om att det verkligen finns underbara kärleksfulla killar som vågar gå ner på knä. Precis som hennes fästman gjorde när det var på spa i förra veckan. Han gick ner på knä och fråga, Camilla vill du gifta dig med mig? Ååh så underbart! All världens lyckoönskningar till dessa två!


Nya älsklingar

Hur sköna som helst, inte snyggast. Men jag går på moln! (Blir ju lite längre med haha)

Nya älsklingar

Enkla ballerinas, perfekta! Breda - som skapta för mina fossingar!

Nya älsklingar

Favoriterna! Har dock inte hunnit använda dom än. Gör ganska ont för de är så stela, men det fixar vi. Love them! Klack ca7cm




PEACE!

RSS 2.0