fuck bilddagboken

Nu har tönt hackarna hackat sig in i min bilddagbok. Fick ett nytt lösen från bilddagboken men hackarna hann före och ändrade lösen så nu kommer jag inte in och för säkerhets skull har jag nu hotmail med. Man blir ju jävligt trött och irriterad. Så nu har jag ändrat alla mina lösen på alla mina medlems sidor och tat bort min hotmail och gjort en ny. Men vafan det är inte hela livet som min käre vän Alexander sa, det är bara en IT grej! Smart sagt käre vän. Har ny iaf och alla som jag hade på min gamla hotmail har jag även på den nya!
    Har inte skrivit på riktigt länge. Ska kortfatta mig. Under jul var jag först hos pappa på morgonen med mina systrar senare kom farmor, farfar farbror och stella. Senare efter mat och kalle åkte vi till kusinerna (mammas släkt) där var alla dom närmaste. Fick många fina paket och det blev en jättebra jul. Det var Milos första jul och det var nästan bara paket till honom under granen. Så är det när man är liten. Saknar det lite, att vara liten och se fram emot julen och alla julklappar och allt sånt.
    Nyår var perfekt!! Hade hur skoj som helst. Först i Bohus hos Frida, middag med tjejerna. Senare drog dom till en fest och jag Ceca och Kharman stack till mig. Vid tolvslaget var vi på min systers fest. Vi har verkligen skit skoj!!
    Det var kortfattat. Haha. Jag och älsklingen gjorde slut, vet inte om jag berätta det... hade lite problem. Men nu är allt bra, det är till och med bättre än förr! Han har förändrats helt, precis som vi pratat om. Han är underbar!
    Jag har blivit frukt beroende, men inte vanlig frukt. Utan typ shalon frukt, physalis, granat äpple, mango och massa sånt. exotiska frukter helt enkelt! YUMMI
    Återkommer när det finns något läsbart att skriva.


Pease!

RSS 2.0