i hate that i love you

Tiden går fort, imon är det andre advent. Julen och allt som hör till den ska vara mysigt och kärleksfullt från vänner och familj. Och ja, Jag har absolut dom finaste, bästa, underbaraste, mest omtänksamma vänner man kan tänka sig.
   Känns ju inte lätt just nu. Ingeting faktist. Har märkt att jag verkligen behöver fotbollen för att överleva och för att klara detta. Så fort jag får träna och träffa mina tjejer glömmer jag alla bekymmer för en stund och den känslan är den bästa just nu. Så fort jag är ensam blir allt knas och jag tänker tills hjärnan inte orkar mer och jag somnar. Känns väldigt skönt att man ska vara med Vicky och dom hela dagen idag då och förmodligen natten med. Inte så mycket tänkande idag då och det känns skönt att redan nu veta det.
   Träffade Rijad igår känndes manifiko! Har inte träffat det monstret på ååår! Bara sitta och tjöta och ta det lugnt, du är nog den enda som känner mig bättre än mig själv. Du vet alltid hur jag tänker och känner innan jag ens har sagt något. Saknar när vi umgicks jämt. Men nu har jag friheten, så nu kan vi träffas så ofta som det går! Kändes som gamla tider igår när vi satt på ditt rum och gjorde absolut ingeting. Och att får träffa mammsen igen känns underbart, sötaste varelsen på joden.
   Kusinerna ska till Brasilien på måndag, 10 december (minnen). Himla fusk! Kommer hem på juldagen. Hade gärna velat åka dit och släppa allt för ett tag, men så lätt ska inte livet vara.
   Ordet frihet känns underbart. Jag känner mig befriad på sätt och vis. Men jag saknar dig hela tiden. På så vis känner jag mig en aning ensam. Inget kvällsmys. Är så himla orolig för dig. Är orolig för att det ska hända dig massa onödiga saker och att du ska strula till det igen. Den person som jag känner hos dig är stark och låter inget trycka ner honom.. Du måste visa dig stark baby! Tänker på dig, det första jag tänker på när jag vaknar är dig och det sista jag tänker på innan jag somnar är dig. Kommer alltid älska dig..

RSS 2.0