Tackar Gud för att du mår bra

Pappa har fyllt år och vi hade kalas i torsdag. Himla trevligt. Kusinen kom och blev helt överlycklig av att se honom frisk och glad! Man märkte hur lyckliga alla var för att träffa honom. Gladast var ju ändå Oliver.
   Under helgen har jag tränat, vart med älsklingen och tagit det lugnt! Idag är det träning igen sen är det vidare till en familj, vänner till släkten och fira deras helgon. Vi har redan firat vårat. Idag på träning ska vi köra box, oj va jag har längtat! Älska boxning, och Rocky hahah. (skriver runt 19e jan. glömt att publicera det)


peace!

Nattcupen!

Igår var det fredags och det var dan innan sportlovet och även dags för nattcupen som alla längtat efter förutom jag som inte ville spela. Var ju tvungen att ställa upp för killarna, man var tvungen att ha minst en tjej på plan annars fick man bara vara tre på planen. När jag kom ner var det dags för första matchen klockan 21.00, jag va så nervös så att jag skakade. Haha underbart! Första matchen gick kanske inte så bra, förlora mot Kauans lag. Sen efter det gick det bra vi vann några men förlorade bara två, kändes bra! Gjorde fyra mål. Sen var det dags för semifinal, mot Kauans lag igen, inte helt otippat att de skulle vinna över oss. Så vi åkte ut i semi, men jag tyckte vi var väldigt duktiga ändå! Och det blev roligare än jag trott. Cupen slutade vid 2 halv tre på natten, så vi var ganska trötta. Blev läggdags direkt när vi kom hem. Sen var det att vakna halv tio för älsklingen skulle ha träning. USCH! Sen somna jag om sen var det frukost och lite städning.
   Ska till kusinen Milo idag, hans kära mor fyller år! Då blir det smörgåstårta, oj så gott. Sen ikväll blir det melodifestivalen hos Vicky, men de ville inte kolla på den. Så jag får kolla själv, skoj!
   Jag vet att jag inte skriver så ofta längre, men jag ska försöka att bli bättre på det! Ha ett underbart sportlov!

peace!

RSS 2.0