Partizan borde skämmas!

För det gör jag.. jag skämms över att vara från samma land!

Partizan ett av de två största lagen i Belgrad, Serbien, mötte Touluse i Europa leauge den 17e september. Innan matchen var Partizan supportrarna sugna på att slåss, såååklart! De går på ett café där Brice Taton, 28år sitter och dricker öl med sina vänner.

Bråkte startar och två av touluse-supportrarna lyckas fly med lindriga skador. När Brice försökte fly genom att klättra över ett stängsel, ramla han från 4ms höjd och bröt bäckenbenet och fick skallskador.

Misshandeln var inte slut för det partizan supportrarna som var minst 10pers. fortsatte misshandeln med järnrör och kedjor, bengaler o baseballträ. Så fegt, blir så arg! Serber är dumma i huvudet, ja jag är serb själv men jag är en av den bättre hälften.

Idag avled han kl.10 på sjukhuset i Belgrad. han hade för allvarliga skador för att överleva.

Dagen efter matchen grep polisen elva personer i åldrarna 18-27, helt sjukt!

Vad jag har fått höra idag har dom kunnat gripa de skyldiga och de kommer få upp emot 40års fängelse, hell yeah!

Partizan supportrar och andra serber som är oerhört ledsna för det har hänt, har tänkt ljus o lagt blommor utanför Franska ambasaden i Belgrad. Det har även startats en facebook-grupp som heter Brice Taton WE ARE SORRY. Gruppen är gjord utav serber som är trötta på huliganismen i Serbien och som skäms över hur deras folk beteer sig, tur att det finns några goda serber kvar!

                   
(Grobari kallas partizans huliganer)


Utanför Franska ambasaden


Touluse spelarna hedrar Brice Taton


Brice med sjukvårdare






REST IN PEACE BRICE TATON


Kommentarer
Postat av: Tanja

Så jävla sjuka människor det finns! Fy fy!

2009-10-02 @ 10:36:17
Postat av: Jelena

sitt inte o generalisera ditt eget folk. På dig låter de som att de "finns några få goda kvar", kom igen. säg inte så. majoriteten av alla serber är goda personer, de finns skitstövlar i alla folkslag. dom som dödade den stackaren är inte majoriteten. Kom ihåg det och var stolt över att du är serb!

2010-05-03 @ 13:51:54
Postat av: PFC

Läs på lite mer innan du ger dig in i sådana här teman. "Grobari" är inte huliganer det är en supportergrupp som naturligtvis består av alla sorts människor precis som ett samhälle studenter, arbetare, goda, onda, rika, fattiga, snälla, elaka, skötsamma, drogmissbrukare osv. Det som förenar dem är kärleken till en klubb ett ideal. Mord ska man fördöma men jag måste nog säga att du har tappat kompassen när du sätter likhetstecken mellan supportrar och huliganer. Gör om gör rätt. I da FKCZ je .|.

2012-09-14 @ 14:06:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0